Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


15Η είδηση δημοσιεύτηκε στα Μέσα Ενημερώσεως την Κυριακή 7 Ιουλίου, ημέρα της μνήμης της αγίας μεγαλομάρτυρος Κυριακής που φέρει το όνομα της ημέρας του Κυρίου. Από την είδηση αυτή πληροφορούμαστε ότι τα δύο κόμματα της τωρινής Κυβερνήσεως συμφώνησαν να ολοκληρώσουν το από μηνών αναγγελλόμενο και από πολύ περισσότερο καιρό σχεδιαζόμενο ανόσιο τόλμημα της καταργήσεως της αργίας της Κυριακής, έτσι ώστε η ημέρα η αφιερωμένη στον Κύριο και τη λατρεία του Θεού να προσφερθεί ως θυσία στο βωμό της λατρείας του μαμωνά.

Με το ανυπόστατο ψευδοεπιχείρημα ότι έτσι θα τονωθεί η υποτονική εμπορική κίνηση επιδιώκονται δύο άλλοι αφανείς σκοποί:
Πρώτος αφανής σκοπός είναι η τελική εξόντωση όσων μικρών εμπορικών καταστημάτων αντέχουν ακόμη στη λαίλαπα της πρωτοφανούς οικονομικής εξαθλιώσεως του τόπου. Οι έμποροι αυτοί η θα χρειαστεί να πληρώσουν υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού τους για την Κυριακή, με αποτέλεσμα να γονατίσουν εντελώς, ή, αν τα λειτουργούν μόνοι τους, όπως γίνεται στις πιο πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις, δεν θα αντέξουν τη συνεχή εργασία 7 μέρες την εβδομάδα.

Καί στη μία και στην άλλη περίπτωση θα αναγκαστούν να κλείσουν τα καταστήματά τους παραδίδοντας το εμπόριο στους θηριώδεις μεγαλοκαρχαρίες των πολυεθνικών.

Γι' αυτό άλλωστε έχει εκδηλωθεί κάθετη η διαφωνία του συνόλου σχεδόν του εμπορικού κόσμου, οι συλλογικές οργανώσεις του οποίου με σειρά ενεργειών αντιδρούν στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση και έχουν κονιορτοποιήσει ένα προς ένα όλα τα προπαγανδιζόμενα επιχειρήματα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Δεύτερος υπουλότερος αφανής σκοπός του σχεδιασμού είναι μέσα στα πλαίσια της λεγόμενης πολυπολιτισμικότητας ο εξαφανισμός της χριστιανικής Κυριακής ως ημέρας αφιερωμένης στον Κύριο, για να μην ενοχλούνται οι αλλόθρησκοι. Αυτός μάλιστα είναι κατά την αντίληψή μας ο κύριος επιδιωκόμενος σκοπός των σκοτεινών κέντρων του εξωτερικού, που είτε ευθέως είτε πλαγίως επιβάλλουν αυτόν τον σχεδιασμό και όχι μόνον.

Γιά τους παραπάνω λόγους είναι ανάγκη να γίνει επιστράτευση όλων μας, ώστε να αποτραπεί το σχεδιαζόμενο έγκλημα.
1. Καλούμε τους πολίτες σε κάθε τόπο να τονίσουν στους βουλευτές και τα στελέχη των συγκυβερνώντων κομμάτων την τρομερή ευθύνη που αναλαμβάνουν απέναντι στην ιστορία και την παράδοση της Πατρίδας μας, και να τους δηλώσουν ότι στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές θα τα καταψηφίσουν.

2. Παρακαλούμε τους δικτυακούς τόπους να αναδείξουν το καίριο τούτο θέμα ενημερώνοντας τον λαό και παρακινώντας τον να αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο.
3. Τέλος περιμένουμε από τους Σεβασμιωτάτους Επισκόπους μας να ενεργήσουν εγκαίρως, ακόμη και με έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας, ώστε να ματαιωθεί η κατάργηση ενός θεσμού 17 αιώνων, από την εποχή που τον καθιέρωσε ο Μέγας Κωνσταντίνος.

“Ο ΣΩΤΗΡ” 

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24647:epitrateui-ol&catid=99:nea&Itemid=369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου