Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Γιατί επιμένουν τόσο για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο !!!!!

Γράφει: ο Χρήστος Μπουσιούτας|

«Τιμωρείται όποιος δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει, σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.»
Με βάση αυτό το νομοσχέδιο, κανείς δεν θα μπορεί να εκφράζει άποψη από τον φόβο, πως μπορεί αυτό να ερμηνευτεί από τον οποιοδήποτε, ότι προσβάλει κάποιον, μια ομάδα, έναν λαό, ένα ιστορικό γεγονός.

Ένα νομοσχέδιο που δεν εκφράζει αριστερές και προοδευτικές απόψεις, όπως θέλει να μας πείσει ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και ο Τσίπρας, αλλά την κομμουνιστική χούντα του Στάλιν.

Να σκεφτεί κανείς ότι αυτό το νομοσχέδιο που τόσο καίγεται να το περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να έστελνε τον Σλαβόι Ζίζε και τον Αλέξη παρ' όλες τις συγγνώμες τους, κατηγορούμενους, για την φράση: Όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ «εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή για τα γκούλαγκ».

Στην προσπάθεια σας να ανακόψετε την Χρυσή Αυγή, βάζετε στο στόχαστρο κάθε πολίτη, που θα θελήσει να εκφράσει άποψη η κριτική, για θέματα ηθικής, ιστορίας, θρησκείας και πατρίδας.

Ξεχνώντας ότι  όταν μια κοινωνία νομοθετεί « στοχευμένα » δείχνει ότι είναι μια φοβισμένη κοινωνία και κανείς δεν είναι περήφανος να ζει μέσα σ΄ αυτήν.

Εκκολάψατε το αυγό του φιδιού και τώρα χύνετε κροκοδείλια δάκρυα, για τον κίνδυνο που διατρέχει η δημοκρατία μας.

Τροφοδοτήσατε την άνοδο της ακροδεξιάς, με την σαπίλα και η διαφθορά του πολιτικού συστήματος, με τις ακρότητές και τις εξτρεμιστικές σας θέσεις, με την άφιξη παράνομα στη χώρα μας εκατομμυρίων εξαθλιωμένων ανθρώπων που προσπαθούν να ζήσουν, την στιγμή που δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας, και φέρνετε προς ψήφιση ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έχει σαν στόχο την Χρυσή Αυγή, και που αύριο θα αμφισβητήσει τις δίκες μας ελευθερίες.

Ο Αλβανός που απήγαγε την δεκατριάχρονη από τα Σπάτα, είχε απελαθεί γιατί είχε συλληφθεί με μικροποσότητα χασίς και ξαναμπήκε στην χώρα.
Αντί να οχυρώσετε την χώρα φιμώνετε τα στόματα και μετά αναρωτιέστε για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
«Μπάστε σκύλοι αλέστε», ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό επιθυμεί και εσείς γιατί είστε ανίκανοι και μετά σας φταίει η έλλειψη τάχα αντιρατσιστικού νόμου.

Και επειδή θα πει κάποιος μα καλά η εγχώρια εγκληματικότητα είναι καλή? Ε μας αρκεί αυτή, δεν θέλουμε άλλη.

Αν θέλετε να χτυπήσετε αυτό το φασιστικό μόρφωμα μην δίνετε τροφή σε ότι το τρέφει και μην προωθείτε νομοσχέδια που το θυματοποιούν και το ηρωοποιούν.

Εδώ και ένα χρόνο που σχηματίσατε κυβέρνηση τα βρήκατε σε όλα.
Με ομοψυχία συμφωνήσατε σε αποφάσεις που οδήγησαν τον λαό στην πείνα και την εξαθλίωση. Καταλύσατε θεσμούς, αρχές, ηθική, αξίες, δίκαιο και φέρατε την κοινωνία σε διάλυση.

Κυβερνήσατε με κυνισμό, υπογράψατε μνημόνια, επιβάλατε χαράτσια,
συγκαλύψατε σκάνδαλα, μειώσατε μισθούς και συντάξεις, στείλατε με πλήρη σύμπνοια στην ανεργία 1.300.000 ανθρώπους και άλλες 500.000 στον προθάλαμο και «πετάξατε» από τα παράθυρα χιλιάδες συμπολίτες μας.

Και ξαφνικά βγάλατε από το σεντούκι το λάβαρο της επανάστασης και του αγώνα και τρίζουν τα θεμέλια της τρικομματικής κυβέρνησης από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με αποτέλεσμα να εγείρεται η απορία, που ήταν αυτή η συμπεριφορά όταν ψηφίζονταν σκληρά εισπρακτικά και φορομπηχτικά μέτρα. 

Χάσατε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας όταν νοιώσατε ότι η ΝΔ σας αντιμετωπίζει σαν κομπάρσους στο κυβερνητικό σχήμα και όχι σαν ισότιμους εταίρους. Θυμώσατε όταν διαπιστώσατε ότι καρπούται εκείνη τα όποια οφέλη της συγκυβέρνησης και έμεινε σε εσάς το κόστος.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ  πιάσατε ένα σίγουρο θέμα (δημοκρατία - φασισμός) που παίζει πολύ με τα δημοκρατικά αισθήματα των Ελλήνων. Παίζετε κομματικά παιχνίδια πάνω στην ελεύθερη έκφραση και διακίνηση ιδεών, στην προσπάθεια σας να φανείτε «αδιάλλακτοι» μήπως και «μαντρώσετε» αυτούς που σας έμειναν.

Από κοντά  και ο ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό σπεύδει ασθμαίνοντας να καταθέσει δική του αντιρατσιστική πρόταση, αφενός για να ξεφύγει από τον χαρακτηρισμό του αντιδημοκρατικού άκρου (όπου τον σπρώχνουν), αφετέρου για να μην εμφανιστεί ως ουρά των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Αν τώρα επιθυμείτε να ρίξετε την κυβέρνηση εξηγήστε μας γιατί δεν το κάνατε τότε, σε ζητήματα πιο ουσιαστικά, που αφορούσαν την επιβίωση, την εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αυτού του λαού, η είναι και αυτό άλλο ένα παιχνίδι σας, του τύπου ας φωνάξουμε λίγο μέχρι να υπαναχωρήσουμε.
  
Η κατάντια της αριστεράς να υπερασπίζεται η δεξιά του Σαμαρά του Άδωνη και του Βορίδη  την ελευθερία της έκφρασης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου