Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ !!!

Θεσσαλονίκη Σήμερα: Στην ουρά κάτω από τον καυτό ήλιο, για δωρεάν λαχανικά! Γι ΑΥΤΗΝ την "Δημοκρατία" μιλάς άθλιε Βενιζέλο;




Δεν έχουν τέλος οι δράσεις ανθρωπιάς και στήριξης σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, από τους παραγωγούς του Λασιθίου. Δεκάδες τόνοι κηπευτικών "ταξίδεψαν" για το λιμάνι της συμπρωτεύουσας, εκεί όπου αυτήν την ώρα, μοιράζονται σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από την κρίση και αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.
Το Δ. Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΑΝΑΤΟΛΗ» με την ευαισθησία που διακρίνει τα μέλη του αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια στήριξης συνανθρώπων μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, μέσω της δωρεάν διάθεσης νωπών κηπευτικών (27 τόνους)....
"Η κίνηση αυτή ξεκίνησε μέσα στα όρια της τοπικής μας κοινωνίας, και επιθυμία μας είναι να διευρυνθεί έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ωφεληθούν από αυτή" επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συνεταιρισμού.
"Για το σκοπό αυτό επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και καταλήξαμε σε συμφωνία για οργανωμένη διάθεση των προϊόντων μας στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας. Θα δοθεί προτεραιότητα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως έχουν ήδη καταγραφεί από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου".

πηγη

1 σχόλιο: