Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!


1Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θάνατο του άτυχου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων στο άλσος του νεκροταφείου Διστόμου, εκτός από τα συλλυπητήρια, προτείνεται και η επαναφορά της θανατικής ποινής!


Η θεσμοθέτηση του θανάτου αποτελεί μια αδιανόητη, για την εποχή μας, προσβολή του πολιτισμού, καθώς είναι παράλογο για μια κοινωνία, ως συλλογική οντότητα, να θεσμοθετεί τον θάνατο, ειδικά όταν υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο  δικαστικής πλάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς εγκληματίες. Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών.

Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.

Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής».


ΠΗΓΗ :  http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23516:i-chrui-augi-zi&catid=284:politika&Itemid=780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου