Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΡΙΣΕΙ !!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


1Εγκρίθηκε η πίστωση για τη δημοπράτηση της κατασκευής του τεμένους στο Βοτανικό.
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.

Η χωροθέτηση του τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή του, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτηρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτηριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου.


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22668:egkrithike-i-pi&catid=284:politika&Itemid=780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου