Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστικό: Θέλουν τώρα να κλείσουν καί το στόμα τής Εκκλησίας...
 

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ: ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !

USA - 1965, Αλαμπάμα. Μαύροι διαμαρτύρονται γιατί τα λεωφορεία τών λευκών δεν σταματούν να τούς πάρουν...  

Μήπως έχουμε εδώ στήν Ελλάδα τέτοια φαινόμενα πού να θέλουν καί ειδικούς Νόμους;

Μήπως έχουμε πόλεμο μαύρων λευκών καί δεν τό έχουμε καταλάβει;
 
 
 
Αυτή η ισχνή πλειοψηφία πού σήμερα στέκεται σε τρία σάπια καρεκλοπόδαρα καί μάς κυβερνά, καί πού αντί να κάθεται φοβισμένη πίσω από τον πάγκο της γιά όσα άθλια έχει επιφέρει στόν Ελληνικό λαό, τήν βλέπουμε τίς μέρες αυτές να παίρνει  θάρρος καί να καταθέτει  το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο δήθεν γιά τήν Χρυσή Αυγή, τόν ναζισμό, καί την προστασία τού κάθε μετανάστη, όχι όμως καί τού καταδιωκόμενου υπό ξένων δολοφόνων Έλληνα...

Ο σεβαστός κατά τά άλλα Υπουργός Δικαιοσύνης, προερχόμενος ιδεολογικά από τήν Αριστερή όχθη τής Κυβέρνησης θεώρησε  προφανώς, ότι μετέχοντας στό σχήμα αυτό, έστω καί ώς πολιτικό απόκομμα τού 4, 5%,  ότι έχει καί το ηθικό δικαίωμα μεγάλων αλλαγών στό κοινωνικό υπόβαθρο τής χώρας, πράγμα πού μόνο μία μεγάλη πλειοψηφία άνω τού 50% θα μπορούσε καί θα δικαιούται να προτείνη...

Καί ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης ΔΗΜΑΡ ασφαλώς δεν δικαιούται !

Τό "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο είναι ένα ύποπτο κατασκεύασμα καί ένα νομικό μόρφωμα γιά φίμωση τού Ελληνικού  λαού καί ειδικώς τής Εκκλησίας πού ατυχώς στήν εποχή μας αυτοί πού την διοικούν, περί άλλων τυρβάζουν...

Πονηρώς καί εσκεμμένως δείχνει να χτυπάει τον Ναζισμό καί τα παράγωγά του, γιά δημιουργία εντυπώσεων καί έξωθεν καλής καί αφελούς μαρτυρίας,  αλλά στό βάθος του διακρίνεται η εσκεμμένη πρόθεση κατάργησης ακόμη καί τού ελεγκτικού κηρύγματος τού Ευαγγελίου όπως πράγματι οί περισσότεροι Αριστεροί θέλουν...

Όπως πολύ σωστά διευκρινίζει  ο μαχητικός Ιεράρχης  Καλαβρύτων καί Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, άν εφαρμοστεί, θα κινδυνεύει κάθε ελεύθερη φωνή να οδηγηθεί στίς φυλακές... 

Νομοσχέδια εκτρώματα τέτοιου είδους μόνο επί Στάλιν, Γκούλαγκ, καί Λένιν διέπρεψαν...

Τά αποτελέσματα είναι γνωστά καί οδυνηρά όπου επιβλήθηκαν...

Αλλά σήμερα, τόσο τό ΠΑΣΟΚ  τού 4,5%  όσο καί η ΔΗΜΑΡ  τού 4%  προσπαθώντας απεγνωσμένα να σωθούνε από τον πολιτικό καταποντισμό πού τούς περιμένει στίς εκλογές, καί θέλοντας να θάψουν την Χρυσή Αυγή επιννόησαν το αντιρατσιστικό νομίζοντας ότι θέτοντας εκτός νόμου κάποια εκατομμύρια πολίτες θα δυνηθούν νά υφαρπάσουν τούς ψήφους τους επιπλέοντας γιά μιά ακόμη φορά στήν εξουσία...

Πολύ φοβόμαστε ότι άν ψηφιστεί αυτό τό Νομοσχέδιο, θά ρίξει σε μεγάλες περιπέτειες τόσο τό  Έθνος όσο καί τήν Εκκλησία ! 

Το ποτήρι δείχνει ότι ξεχείλισε πιά,  καί οί  επόμενοι 6 σκοτεινοί μήνες τών μεγάλων δεινών τού 2013 φαίνονται να έρχονται ολοταχώς καταπάνω μας... ( * )
 
 
 

Διαμαρτυρία της Μητρόπολης
+  Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες της Αιγιάλειας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...
 
 Οί άλλοι  80  πού είναι ;
 
Αθήνα
Οι καμπάνες των ναών της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά από την Τρίτη και για τρεις ημέρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί πως αποτελεί «φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες» και με το οποίο «αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότητα...».

Παράλληλα,
το απόγευμα της Τρίτης μια πολυμελής αντιπροσωπεία κληρικών (25 - 30 εφημέριοι) θα βρεθεί στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον πρόεδρο της Βουλής και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουμε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και να προέρχεται!

Αλλά τουτο δεν σημαίνει, ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε την Πατρίδα μας, να ομιλούμε για την Πατρίδα μας και να εκφέρουμε τη γνώμη μας για όσα συμβαίνουν ολόγυρά μας!

Ωστόσο με το Νομοσχέδιο, που προωθείται τώρα προς ψήφιση στην Βουλή καταλύονται ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

«Οι Πολιτικοί μας Ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα,
βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται» αναφέρει το ψήφισμα ιερέων της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύει το Romfea.gr αφήνει αιχμές ότι «η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού» και προσθέτει:

«Έχουμε την γνώμη, ότι απ' εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλ. εμείς δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως, Δηλαδή:

»Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος!
»Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!
»Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα "βαποράκια" τους θα κινούνται ελεύθερα!

»Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται "ρατσιστής"».

Ο κ. Αμβρόσιος προσθέτει, μεταξύ άλλων:

«Το μέτρο αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Εκκλησία! Μεταξύ των άλλων θα φιμώνουν και τον ιερόν άμβωνα! Μια πιο προσεκτική ανάγνωση του Νομοσχεδίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι:

»Απαγορεύεται στον Επίσκοπο να διδάσκει τους πιστούς του!
»Απαγορεύεται στον ιεροκήρυκα να αναπτύσσει τον Ευαγγελικό Νόμο!
»Απαγορεύεται στον Εφημέριο να ενημερώνει τους Ενορίτες του για τα διάφορα ιδεολογικά ρεύματα της εποχής, για τις αιρέσεις κλπ. και να εφιστά την προσοχή τους.

»Εάν π.χ. τολμήσει να κηρύξει κατά των Χιλιαστών, θα συλλαμβάνεται!

»Έτσι λοιπόν:

»Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας!
»Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας!
»Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνονται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους!

»Κανείς από αύριο δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον τους, αφού ο Νόμος μας το απαγορεύει!»

in.gr

ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - www.kivotoshelp.gr
 

1 σχόλιο:

  1. Ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα. Να διαμαρτύρεται ο Πειραιώς το καταλαβαίνω. Να διαμαρτύρεται και ο Καλαβρύτων ο οποιός με χέρια και με πόδια έσπρωξε τον Σαμαρά στην εξουσία; Που βγήκε 2 μέρες πριν τις εκλογές και έγραψε στο blog του να πάμε να ψηφίσουμε ΝΔ γιατί ο Τσίπρας θα πολεμήσει την Εκκλησία; Κάτι το οποίο φυσικά αναπαρήγαγαν οι Ρομφαίες και τα Αμήν; Που έλεγε ότι ο Αντωνάκης είναι ο αργός θάνατος ενώ ο Τσίπρας ο γρήγορος; Τώρα λοιπόν γιατί δεν ζητάει συγγνώμη για αυτά που έλεγε και διαμαρτύρεται; Τώρα είδε ότι και ο Αντώνης πολεμάει την Εκκλησία; Τι να πει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή