Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ ... "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" !!! ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗ "ΣΩΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!!

Ξαναχτύπησε ο Αναστασιάδης – απέκρυψε έγγραφο του ΟΗΕ για το Κυπριακό!




Απαντήσεις από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ζητεί το ΑΚΕΛ σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση από πλευράς Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την παράδοση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη εγγράφου των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό. Σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ,
Γιώργος Λουκαΐδης, έθεσε το ερώτημα προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη γιατί δεν έκανε καμμιάν απολύτως αναφορά για το σχετικό αίτημά του προς τον κ. Ντάουνερ, αλλά και για την ύπαρξη ενός τέτοιου εγγράφου;” “Κατ’ αρχήν ερωτούμε”...., συνέχισε ο κ. Λουκαΐδης, “γιατί το έγγραφο σήμερα έχει παραληφθεί από πλευράς Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο κ. Έρογλου φέρεται να το κατέχει εδώ και ημέρες, όπως αποκάλυψε ο Ιζέτ Ιζτζάν;”

“Διερωτόμαστε, επίσης”, είπε ο κ. Λουκαΐδης, “κατά πόσον το Προεδρικό θα ανακοίνωνε σήμερα την παραλαβή του εγγράφου, εάν δεν προηγούνταν οι πρωινές αποκαλύψεις του κ. Ιζτζάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού”.


1 σχόλιο: