Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ... ΗΣΥΧΑΣΕΣ, ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ! ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ... ΚΑΥΓΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ !!!

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΝΑΡΕ


1Απάντηση σε αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή, Ν. Νικολόπουλου
Δεν προβλέπεται η κατασκευή μιναρέ στο τζαμί του Βοτανικού ώστε να υφίσταται αρμονία με τον γύρω χώρο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε έγγραφη απάντηση του ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Αβραμόπουλου το μουσουλμανικό τέμενος, χωρητικότητας 350 ατόμων, θα διαμορφωθεί σε κτίριο παλαιάς βάσης του Ναυτικού, το οποίο θα ανακατασκευαστεί, ενώ θα δημιουργηθούν υποστηρικτικοί χώροι, κυρίως υγιεινής, σε υφιστάμενα κτίρια.
Ο υπουργός Εξωτερικών αναφερόμενος, επίσης, στο σκεπτικό για την ανέγερση του τεμένους υπογραμμίζει ότι «τις δράσεις της κυβερνήσεως τις προσδιορίζει το καλώς νοούμενο εθνικό συμφέρον και την απόφαση για την ίδρυση τεμένους στην Αθήνα την έχει προσδιορίσει ακριβώς αυτό το εθνικό συμφέρον, σε βάθος χρόνου, που περιλαμβάνει σειρά κυβερνήσεων» προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση με διαφάνεια προβαίνει σε κινήσεις που μπορούν να ελεγχθούν από όλους και δεν ετεροπροσδιορίζονται από σκοπιμότητες». 


ΠΗΓΗ:  http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21656:abramopoulos-to&catid=284:politika&Itemid=780 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου