Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ Ο "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ !!! ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΑΡΩΘΕΙ" ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ !!!

ΑΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ κο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ




ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ν
 κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ.....

Στις 16 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ., δικάζεται η έφεση μου στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών, Πέτρου Ράλλη 1

(Κρίθηκa ένοχος για τις απόψεις μου και την ιδεολογία που ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook. Δείτε περισσότερα εδώ: http://asimpiestos.blogspot.com/2012/04/24-2012.html)





Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ν
 κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ...


 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR
Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις 14 Απριλίου 2013 - 11:53

Ο Αξιωματικός περνάει από το Ναυτοδικείο την Τρίτη 16 Απριλίου του Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr 


Αθανάσιος Τσακάλης - Σημαιοφόρος του Π.Ν

Ο Αθανάσιος Τσακάλης είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που την επομένη Τρίτη 16 Απριλίου δικάζεται από το Ναυτοδικείο προκειμένου να υποστεί στέρηση για 3ηφορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που ουσιαστικά θα σημάνει την απόταξή του από το στρατό. Πρόκειται για απίστευτη μεταχείριση προς έναν αξιωματικό του οποίου οι αξιολογήσεις τα τελευταία χρόνια προσεγγίζουν το άριστα! Και όμως, παρά το ότι αξιωματικοί τον βαθμολογούν με τους υψηλότερους βαθμούς, κάθε τόσο του στέλνουν χαρτί δυσμενούς κρίσεως, αφήνοντάς τον στάσιμο στον βαθμό του σημαιοφόρου! 

Τα αρμόδια όργανα δεν λαμβάνουν υπόψη τις άριστες επιδόσεις του Αθανάσιου Τσακάλη και μέχρι σήμερα του έχουν επιβάλει δύο στερήσεις. Τον τιμωρούν γιατί δεν …τήρησε τους… άγραφους νόμους και γιατί «επιδεικνύει απόλυτο τρόπο σκέψης»!!! Ναι, καλά διαβάζετε. Κι εμείς, μόλις είδαμε το σκεπτικό των δυσμενών κρίσεων, μάς έφυγε το…καφάσι! 

Δίνεται πλέον σαφής η εντύπωση ότι κάποιοι έχουν στόχο να πετάξουν από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού το σημαιοφόρο Α. Τσακάλη. Ο λόγος; Από την ώρα που ο θαρραλέος αξιωματικός άνοιξε το στόμα του και τέθηκε μπροστάρης στον αγώνα για τη μη δημιουργία τεμένους στο Βοτανικό, κάποιοι αποφάσισαν να του κόψουν το ψωμί των παιδιών του, διώχνοντάς τον από το στρατό! 

Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να επιταχύνει τις διαδικασίες για τη δημιουργία τεμένους στην περιοχή Βοτανικού όλως περιέργως συμπορεύεται χρονικά με τη δίκη του Ναυτοδικείου της 16ης Απριλίου, στην οποία κατηγορούμενος είναι Α. Τσακάλης! Γιατί όμως ο αξιωματικός έχει στοχοποιηθεί και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς… καρατόμηση; 

Ο πεισματάρης αξιωματικός έγινε γνωστός πριν από μερικά χρόνια όταν εμφανιζόμενος στη εκπομπή «Ζούγκλα» κατήγγειλε μεγάλες υπερκοστολογήσεις για έργα και αγορά υλικών στο Ν.Ο. Σκαραμαγκά. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε δημοσίως ότι στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων γινόταν έργο στο οποίο χρεώνανε το μπετό 850 ευρώ αντί για 140 ευρώ που είχε στην αγορά! Αντί να του δώσουν τα εύσημα για τις αποκαλύψεις που έκανε, ο Α. Τσακάλης μπήκε στη μαύρη λίστα!! Το γεγονός, αντί να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους για όσα γίνονταν μέσα στους κόλπους του Ναυτικού, τον κάθισαν στο εδώλιο του Ναυτοδικείου, επειδή βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε! Όταν δε, στο facebook έγραψε τη λέξη «γυψωμένος Σύνδεσμος», το κατηγορητήριο… δέθηκε, μια και του πρόσαψαν την κατηγορία ότι με την λέξη «γυψωμένος», έκανε… αναφορά στη χούντα!!! Έτσι του έριξαν 4 μήνες φυλακή! 


Ο Α. Τσακάλης δεν σταμάτησε τον αγώνα του. Μπήκε μπροστάρης στην προσπάθεια να αποτρέψει τη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό. Μαζί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο Θανάσης Τσακάλης, θεωρείται ο φράχτης-εμπόδιο στο χτίσιμο του τεμένους στην Αθήνα . Ως ευσυνείδητος αξιωματικός, ένιωσε ότι έπρεπε να υπερασπιστεί την Πατρίδα και το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού, επειδή μέσα στο Βοτανικό υπάρχει ναυτική βάση η οποία θα θιγεί άμεσα με την παρουσία τεμένους. Και αυτό έκανε. Προσέξτε διαφορά: ο Θανάσης Τσακάλης βροντοφώναξε «όχι» ενώ το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο έδωσε την έγκρισή του στην διακοπή λειτουργίας της Ναυτικής βάσης στην Κασιόπη Κέρκυρας για να πουληθεί στους δανειστές, φανερώνοντας τις προθέσεις του να πει «ναι» και στο… ξήλωμα της ναυτικής βάσης του Βοτανικού, ελέω τεμένους

Να σημειωθεί ότι την απαράδεκτη στάση του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, στιγμάτισε και ο πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σακκάς (φωτό)....
 
Πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών κ.Σάκκας


....ο οποίος μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων του Βοτανικού, είπε: «Ο χώρος αυτός είναι της Πολεμικής Βάσης του Ναυτικού. Και δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα διότι ενώ η Βάση αυτή έχει οδικό δίκτυο πολύ καλό, για να έχει προσέγγιση στον Πειραιά και να εξυπηρετείται το Ναυτικό ή κάθε πολεμικό πλοίο να εφοδιάζεται, για ποιο λόγο εκτοπίζουν αυτή την πολεμική Βάση; 

Πώς θα αντιμετωπίζονται οι υπηρεσίες που έδινε το πολεμικό Ναυτικό σε αυτή την περιοχή, εάν γινόταν σύρραξη με την Τουρκία ή με κάποιο άλλο κράτος ή χρειαζόντουσαν επειγόντως να προστατευθούν τα νησιά. Δεν είπαν πού αλλού θα πάνε να στεγαστούν όλες αυτές οι υπηρεσίες; Το λέω αυτό γιατί και στη Κασιόπη υπήρχε ένα ανάλογο θέμα. Βγήκε το 5ο τμήμα που εξετάζει τα Προεδρικά Διατάγματα εάν είναι νόμιμα και είπε «αντισυνταγματικό το υπό θέσπιση Προεδρικό Διάταγμα του ΥΠΕΘΑ». 

Δυστυχώς όμως, βλέπουμε το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο να λέει “Yes sir” στον κάθε υπουργό. Θα πρέπει να μαθευτούν όλα αυτά τα ονόματα του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου που έβγαλε αυτή τη γνωμοδότηση και δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τα τοπογραφικά που δεν έπρεπε να συνταυτίζονται σε κάποια σημεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει και σύγχυση. Και δεν είχε ερευνηθεί επαρκώς η προστασία της ασφάλειας του κράτους με την μετατόπιση αυτής της Ναυτικής Βάσης». 

Κι όμως, μέσα σε αυτή την καταχνιά, παρά το ότι ορθώνεται το «όχι» του Θανάση Τσακάλη απέναντι στο τέμενος μέσα στην Αθήνα, τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί και στις 16 Απριλίου οδεύει προς… καρατόμηση! ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΥΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΑΞΗ! Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μοιάζει με αστεία η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν οι στερήσεις που έχουν επιβληθεί στον σημαιοφόρο. Αυτό δε που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι έχουν αγνοηθεί παντελώς οι βαθμολογίες στις εκάστοτε αξιολογήσεις που περνούσε ο αξιωματικός, οι οποίες και προσέγγιζαν το άριστα! 

Δείτε εξαίρετες επιδόσεις: Και το 2009 και το 2012 οι βαθμολογίες του Α. Τσακάλη είναι εκπληκτικές! 


Τσάκαλης αξιολόγηση 1/3


Τσάκαλης αξιολόγηση 2/3

 
Τσάκαλης αξιολόγηση 3/3


Ιδού μερικοί από τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της 1ης απόφασης σε βάρος του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού: 

Κοινοποίηση δυσμενούς κρίσεως- 1


«Έχει «απόλυτο τρόπο σκέψης, εμμονή σε ορισμένες αντιλήψεις, επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό κυρίως των ανωτέρων του», «... ορισμένες ενέργειές του αντίκεινται στην στρατιωτική δεοντολογία», «... ορισμένες ενέργειες του δίνουν εικόνα Αξιωματικού με μειωμένο αυτοσεβασμό», «... η παρουσία του σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό έδωσε λανθασμένη εικόνα για μεγάλο αριθμό Αξιωματικών του ΠΝ» και «... δεν ενεργεί πάντα με τους άγραφους νόμους»! Τού στέρησαν το βαθμό γιατί δεν… τηρούσε τους άγραφους νόμους! Απίστευτο όσο και εξωφρενικό! Όπως επίσης, του στέρησαν το βαθμό διότι επικαλούνται χαμηλή βαθμολογία (70 ή 75) με άριστα το 100!!! Σαν να λέμε δηλαδή τον …έκοψαν γιατί είχε βαθμό 7,5!!! 

Δημοσιεύουμε το σκεπτικό της 1ης στέρησης που υπέστη ο αξιωματικός του Π. Ναυτικού: «Το Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13 (παρ. 7, 10 και 11), 8, 12 (παρ". 7α και 8) και 25 (παρ. 14) του Ν. 2439/96, αφού έλαβε υπόψη και συνεκτίμησε όλα τα υφιστάμενα στον ατομικό φάκελο του κρινόμενου στοιχεία, ευμενή και δυσμενή, αποφάσισε με βάση και την προσωπική αντίληψη των Μελών του για τον κρινόμενο, ότι αυτός δεν συγκεντρώνει μεν σε βαθμό τουλάχιστον καλό τα απαιτούμενα για προαγωγή προσόντα, μπορεί όμως να τα αποκτήσει στο μέλλον και θεωρείται κατάλληλος για την ενάσκηση των καθηκόντων του βαθμού του. 


Συγκεκριμένα στο από 01-01-10 μέχρι 09-03-10 Σημείωμα Αξιολόγησης του βαθμολογείται με τον βαθμό εβδομήντα πέντε (75) στα διανοητικά προσόντα και σημειώνεται στην περιγραφή τυχόν ελαττωμάτων ότι «Επιδεικνύει απόλυτο τρόπο σκέψης» και στην τελική εικόνα για τον αξιολογούμενο ότι «Δεν διαθέτει ευελιξία πνεύματος, ώστε να αντιλαμβάνεται πλήρως την ουσία του προβλήματος». Στην από 27-10-08 μέχρι 31-12-09 Έκθεση Αξιολόγησης του βαθμολογείται με τους βαθμούς εβδομήντα (70) στα διανοητικά προσόντα «νοημοσύνη και κρίση», «αντίληψη της πραγματικότητας» και από τον γνωματεύοντα στο επαγγελματικό προσόν «στρατιωτικό πνεύμα», στο διοικητικό «κύρος» και εβδομήντα οκτώ (78) στην γενική ικανότητα για τον κατεχόμενο βαθμό. 

Επίσης σημειώνονται ότι «ο απόλυτος τρόπος σκέψης και η εμμονή του σε ορισμένες αντιλήψεις, επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό κυρίως των ανωτέρων του», «... ορισμένες ενέργειες του αντίκεινται στην στρατιωτική δεοντολογία», «... ορισμένες ενέργειες του δίνουν εικόνα Αξιωματικού με μειωμένo αυτοσεβασμό», «... η παρουσία του σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό έδωσε λανθασμένη εικόνα για μεγάλο αριθμό Αξιωματικών του ΠΝ», «... δεν ενεργεί πάντα με τους άγραφους νόμους», «... ορισμένες ενέργειες του κρίνονται αντιδεοντολογικές», και «Δεν διαθέτει ευελιξία πνεύματος, ώστε να αντιλαμβάνεται πλήρως την ουσία του προβλήματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι να τελματώνει η σκέψη του, να μην υπάρχει ουσιαστική κατανόηση του προβλήματος και ορισμένες φορές να αντιδρά αντιδεοντολογικά». 

Αλλά και η 2η στέρηση βαθμού σε βάρος του Α. Τσακάλη, που εκδόθηκε στις 27/11/2012, αποτελεί ακριβή επανάληψη της 1ης δυσμενούς κρίσης. 

Κοινοποίηση δυσμενούς κρίσεως-2


Το μόνο καινούργιο που προστίθεται στη νέα δυσμενή κρίση, είναι η πρωτόδικη απόφαση του Ναυτοδικείου στην οποία όμως έχει ασκήσει έφεση ο αξιωματικός! «Είναι αδιανόητο, αποφάσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει να τις εντάσσουν σε σκεπτικό σε βάρος μου στέρησης. Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση στο εφετείο και όχι προκαταβολικά. Είναι σαν να έχουν προεξοφλήσει ότι και στο δεύτερο βαθμό θα καταδικαστώ. Ξέρουν κάτι που δεν ξέρω; Εάν δηλαδή καταδικαστώ στο εφετείο θα με ξανατιμωρήσουν; Προφανώς, για να με διώξουν από το στρατό μια και καλή! Εάν όμως αθωωθώ, θα μου δώσουν πίσω το βαθμό που μου στέρησαν αδίκως;», αναρωτιέται με νόημα ο Α. Τσακάλης, ο οποίος καλείται την προσεχή Τρίτη να δώσει τον αγώνα του από το εδώλιο του κατηγορουμένου για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. 

-Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε βάρος σου; Τι πιστεύεις

Τσακάλης: Όλη η πατριωτική δράση μου, κάποιους τους έχει ενοχλήσει. Ο αγώνας μου κατά της κάρτας του πολίτη, οι οικονομικές ατασθαλίες μέσα στο χώρο του στρατού και τώρα η αντίστασή μου στη μη δημιουργία τεμένους μέσα στο Βοτανικό, έχουν κάνει κάποιους να πουν “τι είναι αυτός εδώ; Τι προσπαθεί να κάνει; Βγάλτε τον από τη μέση”. Όλα όσα κάνω όμως είναι νόμιμα. Επειδή δεν μπορούν να με χτυπήσουν διαφορετικά μου ρίχνουν στερήσεις, λέγοντας “δεν τηρεί τους άγραφους νόμους”. Άντε να βγάλεις άκρη. Εγώ θα δώσω τον αγώνα μου μέχρι τελικής πτώσεως. 

-Τι μισθό παίρνεις

Τσακάλης: 1240 ευρώ. Το ξέρω ότι θέλουν να μου κόψουν το ψωμί το δικό μου και των παιδιών μου. Πάνω απ’ όλα όμως βάζω αυτό που νιώθω ως χρέος μου απέναντι στη συνείδησή μου και την Πατρίδα. Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο που διεξάγεται στο Ναυτοδικείο την προσεχή Τρίτη, ο Θανάσης Τσακάλης θα έχει στο πλευρό του πολλούς φίλους του από τον Βοτανικό αλλά και τον πρώην Εισαγγελέα Γιάννη Σακκά ο οποίος θα του συμπαρασταθεί και σε νομικό επίπεδο. 


 "Ελεύθερη Ώρα-Νέοι Άνθρωποι"
-
ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ  ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ.......

Στις 16 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ., δικάζεται η έφεση μου στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών, Πέτρου Ράλλη 1. (Κρίθηκa ένοχος για τις απόψεις μου και την ιδεολογία που ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook. Δείτε περισσότερα εδώ: http://asimpiestos.blogspot.com/2012/04/24-2012.html)
 
Σας παρακαλώ όλους τους Ελεύθερα Σκεπτόμενους Έλληνες (εφόσον σας το επιτρέπει ο χρόνος και η εργασίας σας), να παρευρεθείτε στην δίκη μου. Η παρουσία σας θα είναι για εμένα πολύτιμη, καθώς θα πρέπει να υπερασπισθώ τον εαυτό μου, χωρίς δικηγόρο. Τα οικονομικά μου βλέπετε, δεν διαφέρουν από τα δικά σας και δεν το επιτρέπουν,αλλά και η συνάντησή μου με δικηγόρους πατριώτες, με αντιμνημονιακούς, με αριστερούς και δεξιούς, ήταν άκαρπες. 

Για να παραστούν, μου ζήτησαν ποσά άνω των 1500 ευρώ, την στιγμή που οι 4 μήνες φυλάκισης μεταφράζονται σε εξαγοράσιμους μόλις 600 ευρώ. Παρ’όλα αυτά τους ευχαριστώ γιατί μου έδωσαν να καταλάβω για μια ακόμη φορά ότι πολλοί βρίσκονται στον αγώνα για προσωπικό όφελος και ο στόχος τους είναι είτε μια θέση στην βουλή των νεοταξικών, είτε το οικονομικό κέρδος. Με τη δική σας παρουσία και το δικό σας βλέμμα, θα πάρω δύναμη γι' αυτή την τόσο δύσκολη δοκιμασία. 

Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, ελπίζω να είμαι στην προσευχή σας. Επίση, εσείς που διαβάζετε την πρόσκλησή μου, σας παρακαλώ κοινοποιήσετε την στο facebook ή αποστείλατε τη με e-mail σε γνωστούς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων όλους εσάς. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλα τα blogs που θα το κοινοποιήσουν. Έλληνες, συνεχίστε τον αγώνα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και μην ξεχνάτε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη: «Ὅταν μου πειράξουν τήν πατρίδα καί τή θρησκεία μου, θά μιλήσω, θά’ νεργήσω κι’ ὅ, τί θέλουν ἄς μου κάνουν» 


Με εκτίμηση ΣΜΡΟΣ Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου