Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013



ΘΕΕ ΜΟΥ, ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ 
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ο Αντώνης Σαμαράς ή ο Πώλ Τόμσεν; Τις αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας τις παίρνουν οι Έλληνες υπουργοί ή η Εβραϊκή Τρόικα; Η Ελλάδα είναι ελεύθερη χώρα ή είναι υποδουλωμένη στο Εβραϊκό διεθνές νομισματικό ταμείο; Η τρικομματική κυβέρνηση εκτελώντας τις εντολές των αντιχρίστων και ανθελληνικών δυνάμεων πετσοκόβει με πλάγιο τρόπο πνευματικά και υλικά τον Ελληνικό λαό και προετοιμάζει την ηλεκτρονική υποδούλωση των Ελλήνων. Και η συνέχεια ποια θα είναι; Όπως φαίνεται, οι αντίχριστες δυνάμεις ετοιμάζουν για πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, ο οποίος θα πολεμήσει σκληρά την Ορθόδοξη Εκκλησία και θα ψηφίσει εκτρωματικούς νόμους όπως λ.χ τον γάμο των ομοφυλόφιλων.
Θεέ μου, Θεέ μου πού καταντήσαμε και πού πάμε;
Γιατί όμως φτάσαμε σε αυτό το κατάντημα; Νομίζω ότι οι κυριότεροι λόγοι είναι δύο. Πρώτον η αποστασία από τον αληθινό Θεό και δεύτερον η ηθική μας εξαθλίωση. Οι Έλληνες παρότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι βαπτισμένοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, στην πραγματικότητα έχουν απομακρυνθεί από τον αληθινό Θεό και από την Ορθόδοξη Εκκλησία και ζουν μια άθεη και υλιστική ζωή. Οι πλείστοι όχι μόνο δεν εξομολογούνται και δεν κοινωνούν, αλλά ούτε καν εκκλησιάζονται. Η εκκλησία είναι δίπλα στο σπίτι τους και αυτοί κοιμούνται αναίσθητα και αφιλότιμα. Πολλοί δυστυχώς δηλώνουν με θράσος, ότι δεν υπάρχει Θεός, ότι δεν υπάρχει τίποτε και άλλοι , ακόμη χειρότεροι, εμπαίζουν με χυδαίο τρόπο τα ιερά και τα όσια. Ακόμη πολλοί νέοι απομακρύνονται από το φώς του Χριστού και υποδουλώνονται σε σκοτεινές και καταστροφικές παραθρησκείες και αιρέσεις.
Όσο για την ηθική εξαθλίωση, χρειάζονται πολλά δάκρυα  και πολλοί θρήνοι. Η πορνεία, η μοιχεία και οι ποικίλες διαστροφές βρίσκονται στα ύψη. Κοριτσάκια 11 και 12 ετών κυλιούνται στο βούρκο της ανηθικότητας και οι γονείς τους αντί να κλαίνε με μαύρο δάκρυ, όλα τα δικαιολογούν. Παντρεμένοι και παντρεμένες μοιχεύουν ασύδοτα σε ποσοστό 80%. Οι εκτρώσεις έχουν πληθύνει σε υπερβολικό βαθμό. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ θερίζουν τη νεολαία μας.
Θεέ μου, Θεέ μου πού καταντήσαμε και πού πάμε;
Αλήθεια υπάρχει ελπίδα να δούμε καλύτερες μέρες;  Υπάρχει μία και μοναδική. Η μόνη ελπίδα είναι η μετάνοια, η επιστροφή μας στο Χριστό και στην Ορθόδοξη Εκκλησία του. Όσο για το μικρό ποίμνιο, που δόξα τω Θεώ υπάρχει, πρέπει να εντείνει τον πνευματικό του αγώνα, μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο να βαθαίνει η μετάνοιά του. Έτσι μόνο υπάρχει ελπίδα ο Χριστός να επιβλέψει ευμενώς στην πατρίδα μας και να μας προστατέψει και να μας σώσει από το μίσος και τη μανία των αντιχρίστων δυνάμεων και των ποικίλων υποδούλων ντόπιων οργάνων τους. Αλλά, και αν επιτρέψει ο Χριστός για τις πολλές μας αμαρτίες διωγμούς και βασανιστήρια, πιστεύω, όπως έλεγε ο μακαριστός γέροντας Πορφύριος, ο Χριστός με την χάρη της εξομολογήσεως και της θείας κοινωνίας θα μας δώσει την δύναμη να υπομείνουμε τα μαρτύρια  και να μείνουμε πιστοί μέχρι θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου