Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ !!!

Αλεξίσφαιρα γιλέκα για τους Αμερικανούς μαθητές λόγω... Νιούταουν

 
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 20χρονος Άνταμ Λάντζα σκόρπισε τον θάνατο εισβάλλοντας στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν στο Κονέκτικακ και δολοφονώντας είκοσι παιδιά και έξι ενήλικες.


Έκτοτε, η συζήτηση για την οπλοκατοχή δεν έχει τέλος, με τους θερμούς υποστηρικτές της να ζητούν ακόμα περισσότερα όπλα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, υποστηρίζοντας πως μόνο έτσι θα αποτραπούν ανάλογα εγκλήματα του Νιούταουν.

Από την άλλη ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, τονίζει πως η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών ζητά κάποια κοινή, λογική πρόταση για να είναι πιο δύσκολο στους εγκληματίες να πάρουν στα χέρια τους ένα όπλο.

Μέχρι, όμως, να παρθεί μια οριστική απόφαση η εταιρία Elite Sterling Security LL κυκλοφόρησε σειρά από αλεξίσφαιρα γιλέκα, μπλουζάκια και σακίδια για παιδιά. Ροζ, γαλάζια, με χαρούμενα χρώματα, τα προϊόντα, τα οποία παράγει ο Μιγκέλ Καμπαγέρο από την Κολομβία, είναι έτοιμα προς πώληση.

Το κάθε σακίδιο κοστίζει γύρω στα 245 δολάρια, ενώ ο συνδυασμός γιλέκου και σακιδίου φτάνει στα 1.115 δολάρια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα, οι παραγγελίες είναι πολυάριθμες από γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους όταν αυτά πηγαίνουν στο σχολείο και μπορεί να κινδυνεύσουν.


ΠΗΓΗ:   http://www.protothema.gr/world/article/?aid=265763

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου