Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ... ΑΝΟΗΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ !!!

Ν.ΠΑΠΠΑΣ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»


1 Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις… αναταράξεις που δημιούργησε η δήλωση του Τάσου Κουράκη για τους μισθούς των ιερέων και για τον ειδικό φόρο που θα πρέπει να πληρώνουν οι χριστιανοί Ορθόδοξοι.

«Το κράτος αυτή τη στιγμή πρέπει να καλύπτει τους μισθούς των ιερωμένων», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι η άποψη που εξέφρασε ο Κουράκης αποτελεί δευτερεύον θέμα.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα γίνει διαπραγμάτευση για το μνημόνιο, ενώ αρνήθηκε ότι κατά τις επισκέψεις του σε Γερμανία και ΗΠΑ ο κ. Τσίπρας υπαναχώρησε από τις θέσεις του κόμματος.

«Δεν πρέπει να πάμε σε εσωτερική υποτίμηση, αλλά να εξισορροπήσουμε έσοδα και δαπάνες για μείωση της φτώχιας και κάλυψη των πρωτογενών αναγκών του πληθυσμού» σημείωσε ο κ. Παππάς.
Τέλος ανέφερε ότι  η εκκλησία έχει το πλεονέκτημα ότι δεν μαζεύει λεφτά για τον εαυτό της αλλά για κοινωφελείς σκοπούς. «Η Εκκλησία έχει παράλληλο μήνυμα με την Αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά.


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15693:npappas-i-ekk&catid=284:politika&Itemid=780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου