Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ !!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΝΟΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !!!

Βενιζέλος: Σηκώνω τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είμαι ο Άγιος Νεκτάριος

Εξοργισμένος με τη στοχοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντέδρασε έντονα κατά...

 τη χθεσινή συνάντηση που είχε με πρώην βουλευτές του κόμματος στα γραφεία της Ιπποκράτους.
Οταν η πρώην βουλευτής Φωκίδας Αφροδίτη Παπαθανάση είπε μάλλον καλοπροαίρετα ότι «πρέπει να στηρίξουμε τον πρόεδρο και να τον προστατέψουμε» ο κ. Βενιζέλος την διέκοψε και φέρεται μεταξύ άλλων να είπε: «Θα μιλήσω, δεν είμαι τόσο άγιος όσο νομίζετε...» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «δολοπλοκίες και σκευωρίες που στήνουν για να με κατηγορήσουν».

«Μ΄ έχουν στοχοποιήσει, αλλά εγώ δεν θα σκύψω το κεφάλι και δεν είμαι σαν τον Άγιο Νεκταριο Πενταπόλεως που κάθεται και μαρτυράει» και απευθυνόμενος στους βουλευτές:

«Δεν χρειάζομαι προστασία, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ τις σηκώνω όλες στους ώμους μου!».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όταν πήρε το λόγο η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, επισημαίνοντας ότι «όλοι έχουν πολιτικές ευθύνες όχι μόνο ο πρόεδρος», ο κ. Βενιζέλος την διέκοψε και σε πολύ έντονο τόνο της είπε «πες καθαρά τι θέλεις να πεις, για να σου απαντήσω...»

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρώην βουλευτής Γιώργος Λιάνης άσκησε σκληρή κριτική εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου ζητώντας ουσιαστικά την τιμωρία του εξαιτίας της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ με αφορμή τα καταγγελίες Ρουμελιώτη, ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλυψε τον πρώην πρόεδρο λέγοντας ότι τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Ρουμελιώτης δεν ευσταθούν.

«Τι λέει ο Μπόλαρης στην πλατεία Σερρών»

Μιλώντας για την πρώτη του συνάντηση με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη ΔΙώτη όταν εκείνος του παρέδωσε με δύο μήνες καθυστέρηση το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ ανέφερε:

«Του είπα «προχώρησε όπως ξέρεις και όπως έκανες στην υπόθεση Ξηρού». Ωστόσο, συπλήρωσε, ότι «ο ΔΙώτης είπε ψέμματα στη Βουλή και στην υπηρεσία του». «Δεν ξέρουμε πόσα αντίγραφα υπάρχουν. Αντίγραφο έχει και ο Βαξεβάνης και ξέρουμε ότι το έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος είπε στους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι «έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα πιό στημένο και από το '89» και δικαιολογώντας την άποψή του είπε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διέρρεαν ότι ονόματα συγγενικών του προσώπων περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

«Ευτυχώς που ήρθε το αντίγραφο σε μένα και βοήθησε ο Θεός και το κράτησα, κι έτσι θα κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» πρόσθεσε.

Ο κ. Βενιζέλος στο στόχαστρο έβαλε και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για πρώτη φορά. «Τις ίδιες αθλιότητες διέρρεε στην πλατεία Σερρών και ο Μπόλαρης» είπε προσθέτοντας ότι «ο κ. Ραγκούσης είχε υποδείξει ποιός είναι ο ένοχος» και διερωτήθηκε: «Ο υπερυπουργός Ραγκούσης δεν ήξερε για τη λίστα αυτή;»

Τα μαρουλόφυλλα

Στοχοποιώντας τον κ. Διώτη είπε ότι «η αρμόδια υπηρεσία που είχε τη λίστα, τη μελέτησε, την κράτησε και αναπαρήγαγε τα αντίγραφα ως μαρουλόφυλλα και τα μοίραζε σε δημοσιογράφους και εκδότες, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χοροπηδούν ενθουσιασμένοι δίπλα στον κ. Βεξεβάνη. Ο Διώτης είπε ψέματα και στη Βουλή και στην υπηρεσία του. Δεν ξέρουμε πόσα αντίγραφα υπάρχουν. Αντίγραφο έχει και ο Βαξεβάνης και ξέρουμε ότι το έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Το στικάκι αυτό, αυτός που το έδωσε στον κ. Βαξεβάνη, με τη βοήθεια και στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να το δώσει και σε άλλους εκδότες και δημοσιογράφους. Βοά η πιάτσα για συναντήσεις, για συνομιλίες, για προσφορές» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Πηγή: iefimerida.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου