Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΙ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ... ΑΘΩΟΙ !!!

Για "σοβαροφανή αντίδραση" του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Με χιούμορ σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χαρακτήρισε «περίεργο χιούμορ» αυτό που είπε χθες στη Βουλή ο Ε. Βενιζέλος, ότι ο υπουργός Άμυνας λαμβάνει άτυπα αντίγραφα που διατηρεί στο αρχείο του, και συνιστά στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να... ξεκουραστούν πριν συνεχίσουν τις επιθέσεις τους κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται: «Είναι πραγματικά για λύπηση η σοβαροφανής αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή αποστροφή της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που απαντώντας στον οχετό των άθλιων συκοφαντιών που εκτοξεύονταν από το ΣΥΡΙΖΑ επί μήνες για τη «λίστα Λαγκάρντ», είπε ότι και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης λαμβάνει άτυπα αντίγραφα εγγράφων της αρμοδιότητάς του που τα διατηρεί στο προσωπικό του αρχείο για να οργανώσει πραξικόπημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο αρμόδιος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί το χιούμορ αυτό περίεργο, προφανώς διότι η θεσμική αυστηρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η προσήλωσή του στη νομιμότητα δεν του επιτρέπει να έχει κανενός είδους χιούμορ ως κόμμα. Χρειάζεται άλλωστε απόλυτη σοβαρότητα για να οργανώσεις μια τέτοια επαγγελματική σκευωρία για την υπόθεση της λίστας. Ως προς το πώς λειτουργεί το υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχούν. Η διακίνηση της αλληλογραφίας των Γενικών Επιτελείων και Γενικών Διευθύνσεων με την πολιτική ηγεσία διεξάγεται σύμφωνα με πολύ σαφείς κανόνες.

Αν διάβαζαν άλλωστε την απάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα χθες στη Βουλή θα έβλεπαν σε τι είδους άτυπα αντίγραφα αναφερόταν ο κ. Βενιζέλος. Ίσως χρειάζεται να ξεκουραστούν λίγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν συνεχίσουν στον καμβά των επιθέσεων τους κατά του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του. Δεν τους βγαίνει».

capital.gr
ΠΗΓΗ:   http://www.tro-ma-ktiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου