Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ ... ΠΡΟΟΔΟΣ !!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ... ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!

«Όχι γραφεία κομμάτων στη γειτονιά μας!»

Συντονιστικές επιτροπές κατοίκων, πραγματοποίησαν χθες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με κύριο αίτημα «να φύγουν τα κόμματικά γραφεία που αποτελούν...
επικίνδυνες εστίες παρανομίας και μόλυνσης από τις γειτονιές τους». 

Την απόφασή τους να αντισταθούν με κάθε μέσο στην υποβάθμιση των περιοχών τους, που κινδυνεύουν να γίνουν εστίες ανομίας και στέκια περιθωριακών, γνωστοποίησαν χθες οι κάτοικοι περιοχών που φιλοξενούν γραφεία κομμάτων.

«Νιώθουμε καθημερινά στόχος» δήλωσε στο «Moufanet» μια γυναίκα που όπως εξομολογήθηκε, φοβάται καθημερινά, όταν το παιδί της γυρίζει από το σχολείο και βλέπει όλους αυτούς τους κομματικούς τσάτσους να περιφέρονται στην περιοχή.

Κάποιοι άλλοι κάτοικοι, μάλιστα, μίλησαν για πελατειακές και ρουσφετολογικές συναντήσεις που γίνονται μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια όλων, ενώ η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.

Οι πρόσφατοι πυροβολισμοί με καλάσνικωφ, καθώς και τα γκαζάκια, ήταν όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Οι κάτοικοι, είναι αποφασισμένοι όπως δήλωσαν, να προχωρήσουν σε καταλήψεις, ακόμα και να πάρουν τον κόσμο στα χέρια τους, προκειμένου να ζήσουν μια ζωή, χωρίς τα κομματικά χαμαιτυπεία δίπλα στις πόρτες τους.

Πηγή: protagon.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου