Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ !!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΣΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13095:profora-to-ke&catid=271:ekklisia-tis-ellados&Itemid=765
 
1 Δωρεάν Σεμινάρια δεξιοτήτων για άνεργες, πολύτεκνες και τρίτεκνες γυναίκες προσφέρει το ΚΕΣΟ.


Ήδη τέσσερις άνεργες νέες γυναίκες που έχουν προστρέξει για στήριξη στο Κέντρο Στήριξης της Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΚΕΣΟ), έχουν ωφεληθεί το τελευταίο μήνα, από τα ταχύρυθμα σεμινάρια απόκτησης δεξιοτήτων, που προσφέρει -κατά αποκλειστικότητα στο ΚΕΣΟ-  η εταιρεία seminariaexpress.gr.

«Χαραμάδα Ελπίδας στο γκρίζο φόντο της ανεργίας» χαρακτήρισαν τα σεμινάρια  άνεργες γυναίκες αρχηγοί μονοτονικών οικογενειών, πολύτεκνες και τρίτεκνες μητέρες ή μέλη των οικογενειών αυτών.  Στόχος των σεμιναρίων είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας νέων κυρίως γυναικών νέων δεξιοτήτων.

Τα μαθήματα διάρκειας 15, 20, 30 και 40 ωρών διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλησίον του Μετρό Χαλανδρίου, σε υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και αφορούν παραδόσεις κομμωτικής, αισθητικής, ραπτικής, κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος και άλλων ειδικοτήτων οικοτεχνίας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενες να αποκτούν δεξιότητες, και να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.

Μετά το τέλος ολοκλήρωσης ανελλιπούς παρακολούθησης, η κάθε συμμετέχουσα λαμβάνει Βεβαίωση Παρακολούθησης, που θα μπορεί να επιδείξει και να χρησιμοποιήσει σε αναζήτηση εργασίας.

Οι συμμετέχουσες από το ΚΕΣΟ, θα επωφελούνται όλων των προσφορών και εκπτώσεων που αναγράφονται στους όρους χρήσης του www.seminariaexpress.gr,  καθώς και των προσφορών και των εκπτώσεων, που ισχύουν κατόπιν παρακολούθησης ενός τουλάχιστον σεμιναρίου στο eshop της ίδιας επιχείρησης. Οι εκπτώσεις αυτές αφορούν την αγορά με έκπτωση υλικών κατασκευής faux bijoux και άλλων συνθέσεων εφόσον βέβαια το επιθυμούν.

Ήδη στο ΚΕΣΟ έχει ανοίξει λίστα ενδιαφερομένων. Όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκμάθηση των δωρεάν δεξιοτήτων, πρέπει να εγγράφουν στην λίστα, που άνοιξε στη γραμματεία του ΚΕΣΟ. Θα τηρηθεί απαρέγκλιτα ο χρόνος εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες στο Κέντρο Στήριξης της Οικογενείας(ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τηλ. κα Μαρία Νικολάου, 210.3811274,  emai: keso@otenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου