Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

... ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ !!!

Είναι κομματικοί. Τους απολύουν, τους αποζημιώνουν και τους επαναπροσλαμβάνουν ως αναγκαίους και (φυσικά) υψηλόμισθους




Τα ΕΛ.ΠΕ. έχουν παράδοση στις προσλήψεις στελεχών που προηγουμένως συνταξιοδοτούν τα ίδια με παχυλές αποζημιώσεις. Και βεβαίως τώρα που χηρεύει η θέση του προέδρου στη θυγατρική των ΕΛ.ΠΕ., τη ΒΑΡΔΑΞ, την οποία κατείχε ένας άλλος σοσιαλιστής και φίλος του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο Ελ. Τζιόλας, η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ. προετοιμάζεται να τη δώσει στον Σ. Κυριακόπουλο, που πρόσκειται στη ΔΗΜ.ΑΡ. και στο Φώτη Κουβέλη.
Το αστείο είναι ότι ο Σ. Κυριακόπουλος πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε από τα ΕΛ.ΠΕ., όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή. Το πακέτο που πήρε φεύγοντας ήταν 600.000 ευρώ.
Η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ. προτίθεται, επίσης, να τοποθετήσει τον κ. Σ. Κυριακόπουλο και πρόεδρο... στην ΟΚΤΑ, την άλλη μεγάλη «αμαρτωλή» θυγατρική των ΕΛ.ΠΕ. στα Σκόπια, που έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Ο μηνιαίος μισθός του Σ. Κυριακόπουλου θα είναι 14.000 ευρώ και φυσικά είναι σκάνδαλο, όταν οι Ελληνες πένονται και η ανεργία έχει καταπιεί 1.300.000 άτομα.

Την ίδια στιγμή, οι προκλήσεις συνεχίζονται, καθώς η διοίκηση προτείνει τον κ. Καραχάλιο, νέο στέλεχος με ειδικότητα αναλυτή οικονομολόγου και ανιψιό του γνωστού Α. Καραχάλιου του ΠΑΣΟΚ και πρώην γαμπρού του Γεννηματά, ο οποίος παλαιότερα είχε χρηματίσει και επικεφαλής της ΟΚΤΑ, την εποχή που είχε σοβαρά προβλήματα με τη Δικαιοσύνη του γειτονικού κρατιδίου.
Η έκτακτη γενική συνέλευση της ΟΚΤΑ που θα ορίσει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο έχει οριστεί για σήμερα.
Το Μάϊο του 2010, με πρόεδρο των ΕΛ.ΠΕ. τον Τάσο Γιαννίτση και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γ. Κωστόπουλο, έφευγε από την εταιρία ένα άλλο μεγαλοστέλεχος, ο Απόστολος Ριζάκος (με συνολική αποζημίωση, όπως γράφτηκε, περίπου 1.200.000 ευρώ), για να προλάβει «επιδείνωση» του ασφαλιστικού. Λίγο καιρό αργότερα, επανέφεραν τον κ. Ριζάκο με νέα σύμβαση και ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα, τα ΕΛ.ΠΕ. απέλυσαν 40 συμβασιούχους των 500 και των 600 ευρώ. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου