Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

... ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...


. Ο Αντρίκος Παπανδρέου ήταν διορισμένος στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του αδερφού του Γιώργου Παπανδρέου...

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» έφερε στο φως ότι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου διορίστηκε αμέσως μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον αδερφό του Γιώργο, μετά τις εκλογές του 2009 σε θέση άμισθου συμβούλου της Τραπέζας της Ελλάδος για θέματα κλιματικής αλλαγής.

Η Συγκυβέρνηση οφείλει να διαλευκάνει αυτή την δύσοσμη και περίεργη υπόθεση.
Η κάθαρση και η διαφάνεια είναι επιτακτικά αιτήματα του ελληνικού λαού, που έχει αγανακτήσει να γίνεται κάθε φορά θεατής στην παρωδία της συγκάλυψης.

Κατόπιν τούτων ερωτούνται οι κ. κ. Υπουργοί: Πότε και από ποιόν διορίστηκε μέλος εθελοντικής επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδας - «σύμβουλος» για την μελέτη των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής; Να κατατεθεί το πρακτικό του Δ.Σ.

- Ποιες συγκεκριμένες οι υπηρεσίες που παρείχε ο Αντρίκος Παπανδρέου στην Τράπεζα της Ελλάδος; Ποια καθήκοντα είχε συγκεκριμένα;

- Ποιες οι εισηγήσεις που έκανε ο σύμβουλος Αντρίκος Παπανδρέου; Να κατατεθούν όλες οι έγγραφες εισηγήσεις που έκανε ο Αντρίκος Παπανδρέου.

- Έξοδα παραστάσεως και όποιες άλλες διευκολύνσεις γραμματειακής υποστήριξης, μετακινήσεων, ταξίδια κ.α. κατεβλήθησαν; Εάν ναι πόσα; Να κατατεθούν όλα τα σχετικά παραστατικά στοιχεία.


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13818:apiteuto-o-ant&catid=284:politika&Itemid=780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου