Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ" ΘΕΟΛΟΓΙΑ !!!

Αναγνώστης για Λιακόπουλο: «...δεν αισθάνεστε ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπειά σας;»




Καλά, αφού αγοράζετε βιβλία που έχουν εξώφυλλα τύπου τριτοκλασάτων κινουμένων σχεδίων και δεν αισθάνεστε ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπειά σας, αφού σας αρέσει το λαχαναγορίτικο στυλάκι προώθησης των βιβλίων αυτού του ανθρώπου που απλά και μόνον διαχειρίζεται το συναίσθημά σας, αφού προτιμάτε να χάνεστε στους δαιδαλώδεις λαβυρίνθους άχρηστης τις πολύ περισσότερες φορές πληροφορίας, αντί να εμβαθύνετε σε έννοιες που έχουν την ουσία του ιδίου του Θεού και που έχουν γραφεί με θεόπνευστο τρόπο από τους ίδιους τους εκπροσώπους Του ανά τους αιώνες που αποδεδειγμένα έχουν αποτελέσει σκεύη της δικής Του πάνσοφης εκλογής, αφού προτιμάτε να σκορπάτε τα χρήματά σας αιμοδοτώντας έναν μεθυσμένο από αλαζονεία και από προσωπικές ατέλειες άνθρωπο αντί να κάνετε μία ουσιαστική ελεημοσύνη προς δεινοπαθούντα συνάνθρωπό σας τέτοιες μέρες, αφού θέλετε να πληρώνετε για να μαθαίνετε τα όσα μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο από μόνοι σας (από τις πηγές που έχει ο ίδιος ο "Λ"), τότε δεν είστε παρά άξιοι της μοίρας σας.

Αλήθεια, τι έγινε εκείνο το μαγαζί του "Λ" στην Αγίας Θεοδώρας που δεν προλάβαινε από την πολλή πελατεία, όπως έλεγε κάθε λίγο και λιγάκι από την τηλεόραση; Έκλεισε και μάλιστα χρόνια πριν από την αρχή της κρίσης και την ένταξή μας στο μνημόνιο. Θυμάμαι που τσίριζε την προηγούμενη για τις φοβερές δουλειές που έκανε με αυτό το μαγαζί, που "είχε τα πάντα" (αν και το έβλεπα πάντα άδειο από πελάτες) και την επόμενη το έκλεισε μια για πάντα. Τέτοιου τύπου είναι οι αλήθειες του "Λ" και τόση αξία έχουν, όσο τα λόγια ενός εμποράκου που έχει εμπόρευμα έτοιμο να λήξει και που θέλει να το σπρώξει ΟΛΟ, όσο γίνεται πιο σύντομα, για να γυρίσει τα χρήματά του όσο είναι δυνατόν περισσότερες φορές. Αλλά η φώτιση και η σωτηρία της ψυχής όποτε έγιναν μπίζνα πάντα είχαν χάσει πιο πριν κάθε ίχνος Θείας Χάρης.

Όχι με μια την ιδιότητα του υπαλλήλου της ΝΑΣΑ, όχι την άλλη με την ιδιότητα του φυσικού, όχι την παράλλη με την ιδιότητα του βιολιστή, του χοιροβοσκού, του γυμναστή, του συγγραφέα, του στελέχους του ΝΑΤΟ, του κλητήρα της Ρωσικής πρεσβείας, του δύτη, του εκδότη, του κωμικού, του πιστού Χριστιανού, του πολυτέκνου κλπ κλπ ούτε ογδόντα ώρες να έχει η μέρα του.

Αλλά όλοι εσείς που αισθάνεστε ψαγμένοι, ξεχάστε τα παραπάνω, δεν πειράζει, να θυμάστε όμως αυτό που είναι και το σημαντικότερο (πριν τον κάνετε και Άγιο, Προφήτη ή Δίκαιο τον "δάσκαλό" σας): Το σύστημα γνωρίζει πολύ καλά την πνευματική ανησυχία που έχει έμφυτη το ανθρώπινο πνεύμα. Για κάποιους αυτή η ευγενής ανησυχία βρίσκεται εν υπνώσει (οι οποίοι και αναλώνονται ψυχή τε και σώματι στα κοσμικά και μόνον), σε άλλους όμως έχει αφυπνιστεί και για αυτούς το σύστημα προσφέρει ανδρείκελα με τα οποία τους ξεγελάει και τους καθοδηγεί και αυτούς, μέσα από τα συγκεκριμένα υποκείμενα, κρατώντας τους βραχυκυκλωμένους σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. ΤΟΝΙΖΩ (με κεφαλαία) πως οι σημερινοί καιροί δεν ανέχονται ούτε και επιτρέπουν πλέον προσωπολατρείες. Απευθυνθείτε στον ίδιο τον Θεό και στους φίλους του (Αγίους) για να βρείτε τις απαντήσεις για όλα όσα ψάχνετε. Οτιδήποτε άλλο, αργά ή γρήγορα θα σας προδώσει και θα σας πονέσει ΠΟΛΥ.

Ο Θεός ας είναι μαζί με όλους μας (ανεξαιρέτως).

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου