Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" !!!

Νέο φιάσκο της ελληνικής δικαιοσύνης: Απέδρασε ο Αφγανός φερόμενος ως δολοφόνος του Θανάση Λαζανά και άφησαν τους οικείους του να περιμένουν ανενημέρωτοι τη δίκη

Την οργή των συγγενών αλλά και της τοπικής κοινωνίας προκάλεσε η αποκάλυψη της απόδρασης του Αφγανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Θανάση Λαζανά.
Η απόδραση, αν και έγινε πριν από 15 ημέρες περίπου...
έγινε γνωστή μόλις το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκδικαζόταν η υπόθεση. Oι συγγενείς του Λαζανά δεν γνώριζαν τίποτα για την απόδραση του δολοφόνου του γιου τους.
Οι γονείς του Θανάση Λαζανά μπήκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα και είδαν ξαφνικά το εδώλιο άδειο.
Ετσι ο αλλοδαπός καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο ανηλίκων σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ο Αφγανός αντιμετωπίστηκε ως ανήλικος, επειδή ο ίδιος δήλωσε ότι είναι 17 ετών, χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να επιβεβαιώνει την ηλικία του.
Ο 17χρονος Αφγανός μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Μάιο είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα. Μετά τη συμπλήρωση του 6μηνου το Νοέμβριο μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης στο Βόλο απ' οπου κατάφερε να αποδράσει πηδώντας έναν μαντρότοιχο.
Η δολοφονία του άτυχου Λαζανά σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου της 19ης Μαίου του 2012  όταν ο 29χρονος Θανάσης Λαζανάς έπεσε νεκρός από μαχαιριές κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με μια ομάδα αλλοδαπών, στην Πάτρα.
Οι αλλοδαποί κλώτσησαν το σκύλο του και όταν εκείνος αντέδρασε, τον χτύπησαν με μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου