Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Alex jones: Σας το είπα ότι θα στήσουν επεισόδια ώστε να μας πάρουν τα όπλα! (VID)

alex jones

“Ο απατεώνας Obama υποδύεται ότι κλαίει αμέσως μετά το περιστατικό”
Εδώ και πολύ καιρό ο γνωστός σε όλους alex jones προσπαθεί να προειδοποιήσει τους Αμερικάνους για τις προσπάθειες τις αμερικανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την οπλοκατοχή στην Αμερική. Τις τελευταίες 3ις εβδομάδες τα ΜΜΕ της Αμερικής, συνεχώς σκάβουν το ζήτημα της 2ης τροπολογίας του συντάγματος των ΗΠΑ, που επιτρέπει την οπλοφορία και μια σειρά από άλλες ελευθερίες. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το επιχείρημα της εγκληματικότητας για να πείσει τους πολίτες να παραδώσουν τα όπλα και να δεχτούν την απαγόρευσή τους.
Όμως στις πολιτείες που τα όπλα έχουν απαγορευτεί, (Σικάγο και Νέα Υόρκη) έχουν τους υψηλότερους δείχτες εγκληματικότητας. Στο anti-ntp.net έχουμε πει ότι ο σκοπός που η κυβέρνηση θέλει να αφοπλίσει τον Αμερικανικό λαό, είναι για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες αντιστάσεις στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να επιβάλει.
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=2h1QNTQDnoU&feature=player_embedded 
Σε σκέψεις μας βάζει και ίσως επιβεβαιώνει ένα τμήμα των όσων λέμε οτι άμεσα ο Δήμαρχος bloomberg (της Νέα Υόρκης) βγήκε και ζήτησε άμεση κατάργηση του δικαιώματος οπλοχρησίας. Ποιος δεν μας λέει οτι χρησιμοποίησαν την τακτική του ισχυρίζεται ο david icke: Problem reacation – solution . Δηλαδή:
Σε πρώτη φάση δημιουργούν ένα πρόβλημα.
Αυτό μπορεί να είναι μια οικονομική ή πολιτική κρίση, μία τρομοκρατική επίθεση ή μια επίθεση μιας χώρας σε μια άλλη. Δηλαδή, οτιδήποτε θα έκανε την κοινή γνώμη να πιστέψει ότι απαιτείται μία «λύση».

Στη δεύτερη φάση, παρουσιάζουν τα «προβλήματα» που δημιούργησαν, καλυμμένα. Με τον τρόπο που αυτοί θέλουν να τα αντιληφθεί ο κόσμος.
Το βασικότερο είναι να βρουν κάποιον να κατηγορήσουν για το πρόβλημα. Υφαίνουν το παρασκήνιο των γεγονότων με τέτοιο τρόπο, ώστε οι άνθρωποι να αρχίσουν να απαιτούν τη «λύση»: «ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…».

Αυτό που μας λέει ο Δήμαρχος bloomberg είναι να “Καταργηθεί η οπλοκατοχή!”
Αυτό που πρέπει να γίνει στην προκειμένη περίπτωση είναι “να καταργηθεί η οπλοκατοχή!”


Ο barack obama Αμέσως μετά το περιστατικό σε ένα διάγγελμα παρωδία, προσποιούνταν οτι κλαίει ώστε να έρθει μετά και η πρόταση (αφού πρώτα καλλιεργηθεί η οργή του κόσμου) για κατάργηση οπλοφορίας.  Είναι το λεγόμενο problem- reaction- solution. Θα μας πείτε… “μας πώς; Αφού συνέλαβαν τον δολοφόνο!” Υπάρχει κάτι που χρησιμοποιεί η cia χρόνια τώρα και φυσικά δεν είναι τόσο γνωστό. Mind control. Πλύση εγκεφάλου και προγραμματισμός. Η cia έχει τον τρόπο και την τεχνολογία – τεχνογνωσία να προγραμματίζει συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων με την βοήθεια φαρμάκων και ψυχολογικών επιθέσεων. Ένα παράδειγμα είναι ο υποτιθέμενος δολοφόνους του Robert Kennedy sirhan sirhan.
Όπου μετά την δολοφονία ήτο σαν χαμένος και δήλωνε ότι δεν ξέρει και δεν θυμάται γιατί το έκανε.
Σε αυτό το σημείο μπαίνει το πρόγραμμα MK ultra.Project MKULTRA, ή MK-ULTRA, ήταν το κωδικό όνομα ενός μυστικού, παράνομου ερευνητικού προγράμματος της Μυστικής Υπηρεσίας της Αμερικής CIA, του οποίου τη διαχείριση είχε το Γραφείο Επιστημονικών Πληροφοριών
το Project MKULTRA περιελάμβανε τη χρήση πολλών μεθόδων για το χειρισμό μεμονωμένων ψυχικών καταστάσεων και μεταβολών των λειτουργιών του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της συγκαλυμμένης χορήγησης φαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών, αισθητηριακής στέρησης, απομόνωσης, και της λεκτικής και σεξουαλικής κακοποίησης.

Το Project MKULTRA ήρθε στην προσοχή της κοινής γνώμης το 1975 από το Κογκρέσο των ΗΠΑ , μέσω των ερευνών από την Εκκλησιαστική Επιτροπή , και με μια προεδρική επιτροπή γνωστή ως η Rockefeller Επιτροπή. Οι ερευνητικές προσπάθειες παρακωλύθηκαν από το γεγονός ότι ο διευθυντής της CIA Richard Helms διέταξε όλα τα αρχεία σχετικά με το MKULTRA να καταστράφούν το 1973 – οι έρευνες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και της επιτροπής Rockefeller στηρίχθηκαν στην ένορκη μαρτυρία των άμεσων συμμετεχόντων και στον σχετικά μικρό αριθμό εγγράφων που διασώθηκαν από την καταστροφή.
Το 1977, ένα αίτημα βασιζόμενο στην Ελευθερία της Πληροφορίας, αποκάλυψε μια κρύπτη με τα 20.000 εγγράφα για το έργο MKULTRA, η οποία οδήγησε την Γερουσία στις ακροάσεις του 1977.

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oCIe_H8eT8k 

Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία αυτών των παλιών πειραμάτων είναι ακόμα στην κατοχή των μυστικών υπηρεσιών. Ποιος ξέρει τι είναι σε θέση να κάνουν σε μεγάλη κλίμακα… Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν μια ακόμα σκηνοθετημένη επίθεση των μυστικών υπηρεσιών όπως η 11/9, ή oklahoma city, η δολοφονία Kennedy κτλ. Εμείς παραθέτουμε τα στοιχεία, το τελικό συμπέρασμα ανήκει σε εσάς. Αξίζει όμως να κάνετε την δική σας έρευνα και πιστέψτε μας, τα στοιχεία είναι πολλά.
Κλείνοντας σας αφήνουμε με ένα σχόλιο αναγνώστη που τα εξηγεί καλύτερα από εμάς… διαβάστε το εδώ.
 anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου