Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τελευταίες εικόνες από την Νέα Υόρκη! Δες πως ζει η πόλη μετά τoν τυφώνα Σάντι...

Ημερομηνία: 08 Νοεμβρίου 2012

ΠΗΓΗ:   http://travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=9676
Τελευταιες εικονες απο την Νεα Υορκη! Δες πως ζει η πολη μετα τoν τυφωνα Σαντι...
Σήμερα, οι κάτοικοι της πόλης συζητάνε για τα αποτελέσματα των εκλογών και μετράνε της ζημίες μετά το τυφώνα. Τελικά, τι προλάβανε να σώσουνε  οι νεοϋορκέζοι;

Όλοι έχουμε διαφορετικές αξίες! Είδαμε ανθρώπους, οι οποίοι άρπαζαν τα προϊόντα πρώτης ανάγκης από τα σούπερ μάρκετ. Άλλοι προσπαθούσανε να σώσουνε την περιουσία τους.

Ένα εφιάλτη ζουν και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των μικρών εκθεσιακών χώρων! Δεν ήταν σε θέση από την αρχή να κρατήσουν τα εκθέματά σε μεγάλες κεντρικές αποθήκες και τα είχαν στα υπόγεια τους. Φανταστείτε τώρα τις εικόνες και βιβλία της σύγχρονης τέχνης, που βγαίνουν με το νερό έξω στα πεζοδρόμια!



Αλλά και κατά τη διάρκεια των καταστροφικών καιρικών συνθηκών οι άνθρωποι βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Ήδη έχουνε πετάξει  σχεδόν όλα τα σκουπίδια και καθαρίσει τους δρόμους. Πολύ σύντομα θα στεγνώσουν και τα χάρτινα έργα! Στη συνέχεια, η πολιτιστική ζωή της Νέας Υόρκης  θα κάνει μια αναγέννηση, και η "Sandy" θα είναι ένα βασικό σημείο, το οποίο συγκέντρωσε όλη την μοντέρνα τέχνη μαζί!


Για να βοηθήσει τους Νεοϋορκέζους, ο διάσημος σχεδιαστής  Sebastian Errazuriza δημιούργησε μοναδικά πουκάμισα! Τα δύο πολύ γνωστά σύμβολα της πόλης, το "I love New York" και το χάρτη του μετρό τώρα πνίγονται στο νερό!

Έτσι, ο Αμερικανός σχεδιαστής θέλει να δείξει ότι ακόμη και στο πρόσωπο της τρομερής Σάντι η πόλη διατηρεί την αξία της. Τα T-shirts κοστίζουν €31 και μπορείτε να τα αγοράσετε στο online κατάστημα Grey Area. Όλα τα λεφτά από τις πωλήσεις θα μεταφερθούν στο λογαριασμό των θυμάτων από το τυφώνα "Sandy".


Κείμενο: Λία Ιγκάμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου