Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !!!

Κάτω από το πρόσχημα του ερευνητή της ψυχής…

16 11 2012
Κάτω από το πρόσχημα του ερευνητή της ψυχής, βρίσκεται το αθάνατο φως της θεότητας. Με ολοένα πιο μειωμένα τα όνειρά του και τις ελπίδες, ηχώντας, κάτω από το δέρμα του, μέσα σε παγωμένο αίμα, ξεπλένονται οι διαψευσμένες προσδοκίες. Αλίμονο σε εσάς, κρύψτε τα μάτια σας! Ήρθε η ώρα!

Είμαστε μια εξαιρετική γενιά και έχουμε ένα δόγμα «γνώρισε τον εαυτό σου». Ειρήνη και φωτισμός ας είναι μαζί, με όσους εκφράζονται ανοιχτά. Θάνατος στο ανονείρευτο, στον ανέκφραστο! Εσείς θα υπηρετήσετε ισόβια στην κόλαση! Χρησιμοποιείστε την μαγεία σας σοφά, το κλειδί είναι με σας, παιδιά της ελπίδας. Μην αισθάνεστε οίκτο για τους ανόητους, υπερβείτε τον χαμένο χρόνο και την περιπλάνηση. Υψωθείτε πάνω από ανθρώπους όμοιους με εσάς, και διδάξτε τους την τελετουργία της αυτογνωσίας. Κάνε ότι εσύ θέλεις! Η αγάπη είναι ο νόμος! 
[Σύνθημα νεοσατανιστών το οποίο κυριαρχούσε την δεκαετία του '80 στη Νέα Υόρκη (από το βιβλίο του π.Αντ.Αλεβιζόπουλου ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ). Το σύνθημα είναι αποκαλυπτικό γιατί παρουσιάζει βασικές αρχές της λεγομένης ψυχοθεραπευτικής μεθοδολογίας οι οποίες κατά τη γνώμη μας έχουν άμεση αναφορά στον αποκρυφισμό. ]

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν υπάρχει κάποιος να τους κλείσει μέσα; Ελευθερία έχουμε ή ασυδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή