Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΦΟΥΡΝΟΣ MΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ

Παρακάτω παρουσιάζεται ένα επιστημονικό πείραμα από μία κοπέλα.
Σε αυτό πήρε φιλτραρισμένο νερό και το χώρισε σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος θερμάνθηκε μέχρι βρασμού σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και το δεύτερο μέρος θερμάνθηκε μέχρι βρασμού σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στη συνέχεια, μετά την ψύξη του, χρησιμοποίησε το νερό σε δύο ίδια φυτά για να δει αν θα υπήρχε καμία διαφορά στην ανάπτυξη μεταξύ του κανονικού βρασμένου νερού και του βρασμένου νερού σε φούρνο μικροκυμάτων. Σκέφτηκε ότι η δομή ή η ενέργεια του νερού μπορεί να αλλοιώνεται από τον φούρνο μικροκυμάτων.
Όπως αποδείχθηκε έμεινε κατάπληκτη με τη διαφορά:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh7EQgYFV2o1sVl3xix4kRrms2pUdhjpVL-a8jF2-8PNYpqYai642C8ca-Kjzb1_20GChaoCXzsBUBPlsASTBt4SQ4iLyqvwSCdUX4xvlK-tReLoo3aR4qGsIcPFPyoDpBfmLBawPfdPzT/s400/mw1.jpg    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrmJUmulKk0dj-MfIZWEXvThLf9fMlmHn2ZtqllXduRrLlp95g9oOzlgEmr-aPmGIb8JwMBqhvVBPAq0lskGmjdl3MdO28p1Ol_xjWxbY1j_EqE1ZU75smUcfyLYEthjz_0L2G0eJX8dEz/s400/mw11.jpg
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmtP_-QzghslAdDxyO0GKOkCOyUbWVZ2znsXhvnlDHxQy90eijm0q5Ok2mcL1Evro-ekofQ2BmcihyKbeWcEOmtyZjyBd0gLlL75q2UPROOzrMHOCyT_hnD8ueNl_BLJxbV-QESpdjdpig/s400/mw2.jpg          https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbtT4utKZUFhU91dGddKLvdg6AHrAcKBXK24HhSj7CA1o6EX8e7H7br0_NlwVrRJJdUzAD2_EaU2ys66DKeDuTYGnFJrPGX7IKn3A6Eb-0Lt5U2tT4F6MQS8JMQHEAE7T4s3-qpnOIIu66/s400/mw3.jpg
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd8m7Sai5JjjD3nd8RbyPJpWqjDH8uJjSEN4cnIzhIZgOP833HXkZShICK-68ecI7O9zVmFlJUp-QAnbXEdftgpma-LAOLgMads0rivhX0VNnAQXjnUWEjrf56G34LiwhuhC-rtpx-91KE/s400/mw4.jpg          https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgX6hNxKNT7PjBgzYgOwtv14v-QQVbyesKgrDpmBS6nr5YHVJEoKJZ-kEZ9Bt8434tU_oVXQP8YbtElqdET5oUyfxQ0prc4SnA6hJfPluwDlFyymOJU-HJ_gkp5KPrXchrZJxEiEes7SmGz/s400/mw5.jpg
 

Γνωρίζω εδώ και χρόνια ότι το πρόβλημα με τα μικροκύματα δεν είναι να ανησυχούμε με την ακτινοβολία που χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους.
Είναι πως καταστρέφει το DNA στα τρόφιμα, έτσι που το σώμα δεν μπορεί να το αναγνωρίσει.
Έτσι το σώμα το τυλίγει σε λιπώδη κύτταρα για να προστατεύσει τον εαυτό του από τη νεκρή τροφή ή την αποβάλει γρήγορα.
Σκεφτείτε όλες τις μητέρες να ζεσταίνουν το γάλα στις «ασφαλείς» αυτές συσκευές.
Τι γίνεται με τη νοσοκόμα στον Καναδά που θερμαίνει το αίμα για μετάγγιση σε ασθενή και κατά λάθος τον σκοτώνει, αφού το αίμα είναι νεκρό.
Όμως οι κατασκευαστές λένε ότι είναι ασφαλείς.
Όμως, η απόδειξη είναι στις εικόνες, όπου ζωντανά φυτά πεθαίνουν.


************************************************


ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΕΥΝΑΣ
Εκπονήθηκε από: William P. Kopp
Α. Ρ. Ε. Επιχειρησιακή Έρευνα
TO61-7R10/10-77F05
ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: CLASS I ROO1a


Δέκα Λόγοι Για Να Πετάξετε Τον Φούρνο Μικροκυμάτων Σας

Από συμπεράσματα ελβετικών, ρωσικών και γερμανικών επιστημονικών κλινικών μελετών, δεν μπορούμε πλέον να αφήνουμε το φούρνο μικροκυμάτων εγκατεστημένο στις κουζίνες μας. Με βάση αυτή την έρευνα, θα ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο με το ακόλουθο κείμενο:


1) Τρώγοντας συνεχώς τροφές που έχουν τροποποιηθεί από έναν φούρνο μικροκυμάτων, προκαλείται μακροπρόθεσμα -μόνιμη- εγκεφαλική βλάβη από «βραχυκύκλωμα» ηλεκτρικών παλμών στον εγκέφαλο [απο-πόλωση ή απο-μαγνήτιση του εγκεφαλικού ιστού].

2) Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να μεταβολίσει [σπάσει] τα άγνωστα υποπροϊόντα που δημιουργούνται σε τροφές από τα μικροκύματα.

3) Η παραγωγή ανδρικών και γυναικείων ορμονών σταματά και/ή τροποποιείται από την συνεχή κατανάλωση μικροκυματικών τροφών.

4) Οι επιπτώσεις των υποπροϊόντων των μικροκυματικών τροφών εναπομένουν [μακροπρόθεσμα, μόνιμα] μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

5) Τα μέταλλα, οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά όλων των τροφών από τα μικροκύματα μειώνονται ή τροποποιούνται, έτσι ώστε το ανθρώπινο σώμα παίρνει λίγο ή δεν ωφελείται, ή το ανθρώπινο σώμα απορροφά τροποποιημένες ενώσεις που δεν μπορεί να διασπάσει.

6) Τα μέταλλα στα λαχανικά μετατρέπονται σε καρκινικές ελεύθερες ρίζες, όταν μαγειρεύονται σε φούρνους μικροκυμάτων.

7) Οι μικροκυματικές τροφές προκαλούν στο στομάχι και στο έντερο καρκινικούς όγκους. Αυτό μπορεί να εξηγήσει τη ραγδαία αύξηση του ποσοστού του καρκίνου του παχέως εντέρου στην Αμερική.

8) Η παρατεταμένη κατανάλωση τροφών από μικροκύματα προκαλεί αύξηση καρκινικών κυττάρων στο ανθρώπινο αίμα.

9) Η συνεχής πρόσληψη τροφών από μικροκύματα προκαλεί ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω λεμφαδένων και αλλοιώσεις στον ορό του αίματος.

10) Τρώγοντας τρόφιμα από μικροκύματα προκαλείται απώλεια μνήμης, συγκέντρωσης, συναισθηματική αστάθεια και μείωση της νοημοσύνης.


Δεν πετάξατε το φούρνο μικροκυμάτων σας ακόμα;

Αφού πετάξετε το φούρνο μικροκυμάτων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κλασικό φούρνο σαν αντικαταστάτη. Λειτουργεί το ίδιο καλά και είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορα.
Η χρήση της τεχνητής μετάδοσης μικροκυμάτων για υποσυνείδητο ψυχολογικό έλεγχο, γνωστή ως «πλύση εγκεφάλου», έχει επίσης αποδειχθεί.

Προσπαθούμε να λάβουμε αντίγραφα ρωσικών εγγράφων (της δεκαετίας του 1970) και αποτελεσμάτων έρευνας που γράφτηκε από τους Δρ. Luria και Perov διευκρινίζοντας τα κλινικά πειράματα τους στον τομέα αυτό.

Νίκος Φιλιππόγλου
Ηλεκτρονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου