Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

«Καταιγίδα» αποκαλύψεων από τον Κωστή Στεφανόπουλο


Καταιγίδα» αποκαλύψεων για βροντερά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και παραλειπόμενα παρασκήνια περιέχονται στο νέο βιβλίο της Νίτσας Λουλέ, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά μία αυτοβιογραφία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου
Κομβικά σημεία του βιβλίου  «Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος» είναι κυρίως η σκληρή σύγκρουσή του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και το μέγα λάθος του Γιώργου Παπανδρέου, περί δημοψηφίσματος για τον οποίο αναφέρει όλο οξύτητα:
«Αυτό είναι χειρότερο και από το «Βυθίσατε το Χόρα» που είχε πει ο μπαμπάς του. Εκβιάζει το λαό και δημιουργεί πρόβλημα με τους συμμάχους στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Κάποτε οι άνθρωποι έμεναν στην πολιτική από πατριωτισμό, ενθουσιασμό, αγάπη και προσφορά για τη χώρα. Σήμερα μπαίνουν για να πλουτίσουν ή να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα. Εξαιρούνται οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, οι οποίοι επιλέγονται από το κόμμα. Εχουμε και τους απογόνους σαν τον Γιωργάκη, που πιστεύουν ότι είναι τιμή του τόπου να τους έχει πρωθυπουργούς».
Η συγγραφέας, Νίτσα Λουλέ –ακόμα- προβαίνει και στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου… Σύμφωνα με την ίδια τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, διεξάγονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι. Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: «Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;» αναφέρει ο συγκεκριμένα ο Κωστής Στεφανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου