Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΥΣ "ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ" !!!

Πάτρα: Σε καφέ του Ρίου ο Αρτέμης Σώρρας - Συναντήθηκε με Πανεπιστημιακούς - Επιμένει για τα 600 δις

Πάτρα: Σε καφέ του Ρίου ο Αρτέμης Σώρρας - Συναντήθηκε με Πανεπιστημιακούς - Επιμένει για τα 600 δις Χθες το μεσημέρι
Έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των 600 δις και μάλιστα στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, επέδειξαν χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο γνωστό καφέ «ευοί ευάν» στο σταθμό του Ρίου, ο ομογενής Αρτέμιος Σώρρας και ο πρόεδρος της E.N.D., Ελληνοαμερικανός γιατρός Μανόλης Λαμπράκης με δύο πανεπιστημιακούς καθηγητές της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυξ Πατρών» η συνάντηση έγινε στις 12.30 το μεσημέρι και κράτησε αρκετές ώρες και μάλιστα κάτω από το βλέμμα διαφόρων «περίεργων» που ήθελαν να μάθουν για την παρουσία των δύο ανδρών στην περιοχή αλλά και για το αντικείμενο συζήτησης.
Επιπλέον οι κ. Σώρρας και Λαμπράκης επέδειξαν και έγγραφο του υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής στο οποίο φαίνεται ότι έχουν συνάψει συμβόλαιο με το αμερικανικό κράτος για αμερικανικά ομόλογα ύψους 2 τρις, 875 δισεκατομμυρίων ευρώ και 500 εκατ. ευρώ.
Αν τελικά τώρα κατάφεραν και έπεισαν τους πανεπιστημιακούς, αυτό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Άμεσα λογικά, όμως, θα έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης!

ΠΗΓΗ:    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/157047

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου