Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΜΑ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

KΑΜΜΕΝΟΣ: «Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;!»


15 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τη Βέροια, όπου παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε:

"Την ώρα που η κυβέρνηση και οι εταίροι της διαπραγματεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας, προκειμένου να προχωρήσει η δήθεν νέα δημοσιονομική ένωση της Ευρώπης, με την κατάργηση του έθνους-κράτους, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να γιορτάζει την εθνική του ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία".


"Από εδώ, από τη Βέροια, από εδώ από τη Βεργίνα, από τον Παρθενώνα της Μακεδονίας, καλώ τον πρωθυπουργό να έλθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο "Μακεδονία", όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή. Επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στο Κοινοβούλιο.

Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993 για τη μη παραχώρηση του όρου Μακεδονία, όπως έλεγε, να απαντήσει. Τώρα ως πρωθυπουργός γονάτισε και παραδίδει τον όρο Μακεδονία με το σύνθετο όρο που είπε και ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών; Αν τολμά ας απαντήσει".

ΠΗΓΗ:  http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11106:ammenos-o-pr%CE%BF&catid=284:politika&Itemid=780  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου