Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;;

Απύθμενο θράσος Σώρρας: Θα μηνύσει Σαμαρά και Στουρνάρα για εσχάτη προδοσία

Παρά το γεγονός ότι από πουθενά δεν έχει προκύψει επισήμως ότι είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί περί της ύπαρξης των 600 δισ. δολαρίων στη διάθεση του ελληνικού κράτους για την αποπληρωμή του χρέους, ο υποτιθέμενος μοναδικός τρισεκατομμυριούχος επί της γης συνεχίζει να προκαλεί και να εκπλήσσει. 

Χθες, ο μοναδικός χρηματοδότης της οργάνωσης End National Debt, που με πρόεδρο τον γιατρό Μανώλη Λαμπράκη δηλώνει ότι διαχειρίζεται τα χρήματά του, απέστειλε εξώδικα στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών απειλώντας τόσο τον Αντώνη Σαμαρά όσο και τον Γιάννη Στουνάρα ότι θα καταθέσει σε βάρος τους μήνυση για εσχάτη προδοσία αν μέσα σε πέντε ημέρες δεν του απαντήσουν εγγράφως για τις ενέργειες που έχουν κάνει προκειμένου να ελέγξουν την εγκυρότητα της πρότασής του.

Το εξώδικο κοινοποιεί και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως επίσης και το άλλο εξώδικο που απέστειλε στην Τράπεζα της Ελλάδος και με το οποίο ζητεί από τον διοικητή της Γιώργο Προβόπουλο εντός τριών ημερών δεν του γνωστοποιήσουν μετά από ποιούς ελέγχους χαρακτήρισαν ανυπόστατη την πρότασή του. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει του ζητά να ανακληθεί η σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος. Σε περίπτωση που δεν γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο τον απειλεί με κατάθεση μηνύσεων και αγωγών.

Ειδικότερα, ο κ. Σώρρας χαρακτηρίζει παιδαριώδη την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών στις 4 Οκτωβρίου με την οποία επισημαινόταν ότι δεν ειχε κατατεθεί ποτέ οποιαδήποτε πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση.

Καλεί δε την ηγεσία του υπουργείου να ελέγξει επί της ουσίας την πρόταση προκειμένου να αποδειχθεί,όπως υποστηρίζει, ότι τα χρήματα υπάρχουν.
 
ΠΗΓΗ:    http://himaira.blogspot.com/2012/10/blog-post_3966.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+himaira+%28Himaira%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου