Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ;;;

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ…ΚΙΝΕΖΟ!





Συγκλονιστική δήλωση του Προέδρου της Οργάνωσης!!!
του Μάκη Βραχιολίδη
Ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης E.N.D. που διατείνεται ότι μπορεί να εξαγοράσει άμεσα όλο το δημόσιο χρέος της χώρας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA 3 ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει ήδη παραλάβει το σχετικό πακέτο με όλα τα ντοκουμέντα και τα CDR , που δείχνουν την κατάθεση του ποσού των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας! Επίσης, ο κ. Λαμπράκης υπογράμμισε ότι από την περασμένη Παρασκευή εστάλησαν τα σχετικά πιστοποιητικά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον υπουργό Οικονομικών, σε όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο, αλλά και στην κ. Λαγκάρντ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!
Η δήλωση του κ. Λαμπράκη δημιουργεί νέα δεδομένα στην όλη υπόθεση. Ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην άμεση εξαγορά του ελληνικού δημόσιου χρέους, και ο κ. Σαμαράς το αποσιωπά, αν μη τι άλλο, συνιστά εγκληματική αμέλεια από μέρους του, εάν και εφόσον επαναλαμβάνουμε έχει παραλάβει το πακέτο με τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε κονσόρτσιουμ τραπεζών του Καναδά! Είναι δυνατόν ο Έλληνας Πρωθυπουργός να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, τις οποίες πληροφορήθηκαν ακροθιγώς τηλεθεατές από τις οθόνες ιδιωτικού καναλιού και να ποιεί την νύσσα; Αντί να πράξει τα δέοντα, αντί να ζητήσει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της οργάνωσης E.N.D. ή με τον δικηγόρο αυτής, σιωπά; Αυτός είναι ο ρόλος του Έλληνα Πρωθυπουργού; Να πετά στον κάλαθο των αχρήστων ή να κλείνει στο συρτάρι του μία τέτοια υπόθεση, η εξέλιξη της οποίας θα έσωζε την Ελλάδα από τον όλεθρο, στα πρόθυρα του οποίου ήδη βρίσκεται; Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συνεχίζει να συνομιλεί με τους διεθνείς τοκογλύφους, αδιαφορεί να μάθει τις λεπτομέρειες της προσφοράς της E.N.D. για την εξαγορά του δημόσιου χρέους που αυτή ευαγγελίζεται; Διαπράττει μέγα πολιτικό ατόπημα. Εάν πάλι έχει στοιχεία ότι η όλη ιστορία είναι μια φάρσα ή απάτη, οφείλει να μιλήσει ενώπιον του λαού. Όχι να κάνει τον... Κινέζο. Προφανώς, το ίδιο ισχύει για το σύνολο του κοινοβουλίου.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ E.N.D. : «ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»
Δικαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ μας με το οποίο ζητούσαμε την παρέμβαση Εισαγγελέα, ο δικηγόρος της οργάνωσης E.N.D. κ. Γιώργος Παπαδάκης. Επιθυμία και της ίδιας της οργάνωσης είναι να παρέμβουν άμεσα τα αρμόδια θεσμικά όργανα και να εξετάσουν την υπόθεση. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του: « Ως δικηγόρος της E.N.D. και του δωρητή, που δεν είναι δωρητής, επενδυτής είναι, σας δηλώνω το εξής: έχει η ελληνική κυβέρνηση και αν ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει, αύριο το πρωί να επικοινωνήσει όποιος θέλει με το γραφείο μου ως δικηγόρος των εντολέων μου, να παραλάβει τον πλήρη φάκελο, να τον ελέγξει και αν οι πελάτες μου έχουν διαπράξει το μέγιστο αδίκημα να εξαπατούν τον ελληνικό λαό, να αναλάβει η ελληνική Δικαιοσύνη τον λόγο. Αν όμως στην αντίθετη περίπτωση, δεν προβούν τα αρμόδια θεσμικά όργανα, τα οποία σεβόμαστε απόλυτα, σε αυτό που όφειλαν μέχρι σήμερα να έχουν ήδη πράξει, όταν ειδικά έχει ανακοινωθεί από την Κυριακή αυτή η πρωτοβουλία, και όταν μάλιστα είναι στα χέρια των αρμοδίων παραγόντων και κωφεύουν και δεν έχουν πράξει τα δέοντα, μήπως έχουν διαπράξει αυτοί αδικήματα; Όταν ο ελληνικός λαός δεν έχει να φάει και αυτοκτονούν χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί όλοι πού είναι; Εάν οι πελάτες μου είναι απατεώνες , τότε ελέγξτε τους. Εμείς σας δηλώνουμε ότι βρίσκονται εκεί και ο μόνος που είναι αρμόδιος να το ελέγξει, δεν είναι ο κάθε δημοσιογράφος, του οποίου τον ρόλο τιμούμε, αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος είναι η αρμόδια κυβέρνηση. Οφείλει λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις. Εάν δεν το κάνει η κυβέρνηση, υπάρχουν αρμόδια όργανα. Υπάρχει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και υπάρχει και η ελληνική Δικαιοσύνη. Ας προβούν επιτέλους όλοι στις δέουσες ενέργειες».
Ο δικηγόρος της οργάνωσης όχι μόνο ζητεί από την κυβέρνηση να πάψει να κάνει τον... Κινέζο αλλά και ρίχνει έμμεση μομφή στην Δικαιοσύνη, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει πράξει το παραμικρό, αφήνοντας τον ρόλο αυτός στους δημοσιογράφους, κάτι που βεβαίως, δεν είναι δικό τους καθήκον!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ο κ. Μανώλης Λαμπράκης , Πρόεδρος της E.N.D. κατά την παρουσία του στο πάνελ του «Αποκαλυπτικού Δελτίου» επέδειξε τα ντοκουμέντα, αυτά τα οποία, όπως είπε, έχουν ήδη σταλεί στον Έλληνα Πρωθυπουργό. Συκεκριμένα ο κ. Λαμπράκης είπε: Αυτά τα χαρτιά δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα γιατί, α) αυτό το έγγραφο γράφει custodial deposit receipt, δηλαδή είναι ένας δεσμευμένος λογαριασμός και τα χρήματα αυτού θα απελευθερωθούν όταν οι υποχρεώσεις οι συναπτόμενες στο λογαριασμό, θα τηρηθούν. Αυτό έχει αξία 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αντιστοιχεί σε αυτό το αμερικανικό ομόλογο, υποχρέωση του υπουργείου οικονομικών της Αμερικής και εδώ είναι μεταφορά: federal stoke reassert. Έχουμε έξι τέτοια ομόλογα, δηλαδή 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Επαναλαμβάνω, αυτά τα ομόλογα δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα διότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητα. Εδώ αναγράφεται ένας κωδικός του αμερικανικού χρέους που δίνεται μόνον στον δικαιούχο. Αυτό το έγγραφο είναι από το Προξενείο του Καναδά όπου ο διοικητικός γραμματέας κ. Ρεμούνδος παρέλαβε την Παρασκευή, παρέλαβε όλο το πακέτο όπου είναι συνδεδεμένο με όλα τα χρεόγραφα κα πρωτοκολλημένο και του εδόθη η εντολή να το μεταφέρει αμέσως στο υπουργείο Εξωτερικών!!!
Όλα τα πιστοποιητικά και τα χρεόγραφα είναι έγκυρα και γνήσια. Η Custodial Bank, για να φτάσουν στο Προξενείο και στην πρεσβεία και να αποδώσει όλο αυτό ως πραγματικά ρευστό για το ελληνικό δημόσιο, πρέπει πρώτα να ελέγξει τη γνησιότητα.
ΠΟΙΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΟ ΘΕΤΕΙ Η E.N.D.
Προκειμένου τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ να εκταμιευθούν και να δοθούν στο ελληνικό δημόσιο για την εξόφληση του ελληνικού χρέους, η οργάνωση των Ελλήνων, ζητεί να εκπληρωθεί ένας συγκεκριμένος όρος που συμπυκνώνεται σε μία λέξη: «Διαφάνεια». Συγκεκριμένα ο κ. Λαμπράκης, είπε: «Να συσταθεί τριμερής Επιτροπή από τρεις δικαστές του Αρείου Πάγου, οι οποίοι θα πιστοποιούν το χρέος της Ελλάδος. Η νομιμότητα του χρέους θα αποφασιστεί από μία ομάδα διεθνών οικονομοτεχνικών , διότι είναι γνωστό ότι το πραγματικό ελληνικό χρέος δεν υπερβαίνει τα 87 δις ευρώ, τα υπόλοιπα είναι πανωτόκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου