Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ !!!

Η τέχνη της διαστρέβλωσης από τους κοπτοράπτες της (κο)Ροϊδο-παραπληροφόρησης.

5 10 2012
Όταν έχεις κάνει την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση τέχνη δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η αυτοέκθεσή σου στην κριτική και τον έλεγχο αυτών που μας παρουσιάζεις σαν γεγονός και σαν αλήθεια. Η «αλήθεια» για τους νεοταξίτες του κατάμαυρου ιστολογίου που φέρει το όνομα του Ροΐδη, είναι μια καθαρά υποκειμενική πραγματικότητα η οποία προσαρμόζεται ώστε να υπηρετήσει τους σκοπούς τους. Σε πρόσφατη ανάρτησή τους μας παρουσιάζουν λίγο πολύ ως υμνητές της Χρυσής Αυγής, διαστρεβλώνοντας πλήρως σχετική ανάρτησή μας, πετσοκόβοντάς την ώστε να δημιουργηθεί το θεμιτό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα γράφουν:
Ας δούμε τώρα πως αντιμετωπίζει το υποτίθεται χριστιανικό «Εγκόλπιο» τα Τάγματα Εφόδου της Χ.Α, ενοχλημένο όχι από τους ύμνους στον Εωσφόρο, στον τραγοπόδαρο (γι’αυτό και επιλεγμένο) Πάνα και στον Αντίχριστο, όχι από το χιτλερισμό τους, τις  σβάστικες, τους αετούς και τους ρούνους, τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, τα μαχαιρώματα και τους ξυλοδαρμούς γυναικών, ομοφυλόφιλων και πεινασμένων μεταναστών, τους διωγμούς μικροπωλητών, το ρατσισμό, το φυλετισμό και τον εθνικισμό τους κλπ. αλλά μόνο από ότι θίγει το επαγγελματικό θρησκευτικό τους μαγαζί. Μάλιστα επαινεί τη Χ.Α. για την απαράδεκτη προτροπή στον Εισαγγελέα να δράσει κατά της ελευθερίας της έκφρασης, υιοθετόντας την απίστευτη ενέργεια του Εισαγγελέα, ο οποίος αντί να ασκήσει δίωξη για απάτη και βλασφημία στους θεομπαίχτες, που κατασκευάζουν ποταμό πλαστών και μεθύστερων προφητειών και κηρύγματα φυλετικού μίσους, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με τη Τουρκία (μεταξύ τους και ο υπόδικος για εκβιασμούς-τοκογλυφία ευσεβής κ.Φερέτης της κρατικής ΕΤ3), έκανε τη λαθροχειρία να θεωρήσει αρχικά τον Παϊσιο ως στοιχείο αυτών που ο νόμος ονομάζει θεία, τα οποία δήθεν βλασφημούνται όταν σατιρίζεται το μίσος, ο φυλετισμός και η αγυρτία τους και να επιστρατεύσει με αυτό το τέχνασμα, επιλεκτικά και μεροληπτικά, τον αναχρονιστικό, αντιδημοκρατικό και ανενεργό νόμο περί βλασφημίας, για να καταλήξει όπως διαβάζω στο Hot Doc να ασκήσει δίωξη μόνο για εξύβριση, που κι αυτή ασφαλώς, επιλεκτική και άδικη κατηγορία για την οποία χάλασε τον κόσμο, θα καταπέσει στο ακροατήριο. Θέλω να επισημάνω ότι είναι πρωτάκουστο μια «αντιαιρετική οργάνωση μιας χριστιανικής Εκκλησίας να συνομιλεί φιλικά, αναγνωρίζοντας ως χριστιανική, μια ναζιστική οργάνωση που περιλαμβάνει ως μέλη της και Σατανιστές, απροκάλυπτα αιρετική αφού υποστηρίζει την αίρεση του εθνοφυλετισμού, που πέρα από το καταδικαστικό γι’αυτήν ευαγγελικό πνεύμα, καταδικάζουν ξεκάθαρα ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος («Ουκένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, …») και η Μείζων Σύνοδος του 1872….
Με ύφος νεοφερμένου στην Αθήνα χωριάτη την δεκαετία του ’50, ο σχολιαστής παρουσιάζει το Εγκόλπιο φιλικά προσκείμενο σε ολοκληρωτικές μεθόδους και ναζιστικές τακτικές. Επειδή γνωρίζουμε ότι ο κουτοπόνηρος «ανώνυμος» του ιστολογίου παρακολουθεί τις αναρτήσεις μας, μιας και έχει γραφτεί στη λίστα ενημερώσεών μας, ξέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Και ποια είναι η αλήθεια:
Το εγκόλπιο με σειρά άρθρων έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του με τον εθνικοσοσιαλιασμό. Το εγκόλπιο επίσης έχει δηλώσει ότι δεν πείθεται από το Ορθόδοξο προσωπείο που παρουσιάζει η Χ.Α έως ου δηλωθεί εκ μέρους της ότι αποκηρύσσει και καταδικάζει τις πλάνες, τις κακοδοξίες και τις αποκρυφιστικές απόψεις που παρουσιάζονται στα έντυπα αλλά και στις ιστοσελίδες της.
Συγκεκριμένα το εγκόλπιο έχει καταδείξει το ασυμβίβαστο του Εθνικοσοσιαλισμού με την Ορθοδοξία μέσα από τις εξής αναρτήσεις του:
Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ 1872 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ:
ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Ένα αντιχριστιανικό εγχειρίδιο απο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ & ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΡΟΥΝΟΙ ΩΣ ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ, ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΑΒΙΤΡΙ ΝΤΕΒΙ Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NSBM (ΕθνικοΣοσιαλιστικό Black Metal)
ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Γ’ ΡΑΙΧ- ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ
BLACK METAL: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ …ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ
ΒΕΒΕΛΣΜΠΟΥΡΓΚ: ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΠΑΤΛΕΡ ΓΕΪΤΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ
ΟΡΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ
Η «ΔΙΕΘΝΗΣ» ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ
ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Ναζισμός και Σαηεντόλοτζυ: Παράλληλοι αποκρυφιστικοί και ρατσιστικοί δρόμοι
Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ SS
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ & ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π: ΟΙ «ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ» GESTAPO – NKVD:
Ας μας δείξει ο κουτοπόνηρος ιστολόγος αντίστοιχες αναρτήσεις του που επί της ΟΥΣΙΑΣ καταδικάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό και τον σκόπιμο, εκούσιο ή ακούσιο ρόλο του στα δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας.
Όσο για το άρθρο μας με το οποίο ζητάμε από τη Χ.Α να καταδικάσει και την ανάρτηση σε ιστοσελίδα του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου με βλάσφημες και προσβλητικές εικόνες, όπως καταδίκασε και την αντίστοιχη στο φέισμπουκ, και το οποίο οι κοπτοράπτες του ιστολογίου ‘ροΐδης’ πετσόκοψαν καλούμε τον αναγνώστη που δεν το έχει διαβάσει ολόκληρο να το κάνει εδώ: http://www.egolpion.net/blood_honour.el.aspx. Επιλέγουμε μια παράγραφο η οποία συνοψίζει το νόημα και τον σκοπό της ανάρτησης:
«Σε αντίθετη περίπτωση που για κάποιον λόγο αρνηθεί και δεν πάρει θέση και σε αυτά, τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι υιοθετεί και εκείνος και το κόμμα του τις πρακτικές της μαρξιστικής χούντας που επιδιώκει κατά πρώτον την επιλεκτική καταδίκη της βίας (μόνο των αντιπάλων της) και κατά δεύτερον τη νομιμοποίησή της βίας εφόσον εξυπηρετεί τους δικούς της κομματικούς ‘αγώνες’ για τα δικά της ιδιοτελή συμφέροντα. Και ίσως σημειωθεί και μια ανακολουθία και ασυνέπεια στο βαθμό που υπερασπίζουμε τα δίκαια της Εκκλησίας όταν προσβάλλονται από αντίθετες πολιτικές παρατάξεις αλλά όταν προέρχονται από το δικό μας χώρο τηρούμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη στάση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο εμπαιγμός, ο καιροσκοπισμός, ο ανέντιμος συστημικός χειρισμός του λαϊκού αισθήματος δεν θα ακουμπήσει και εσάς. Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες…».
Η διαστρέβλωση είναι ιδιότητα του ανώριμου πνευματικά ανθρώπου, του ανέντιμου και δηλώνει έλλειψη πρωτίστως αυτοσεβασμού. Ο αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την ποιότητα της πληροφορίας που του προσφέρει το ιστολόγιο των Εμμονών.

ΠΗΓΗ:   http://egolpio.wordpress.com/2012/10/05/koptoraptes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου