Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ... ΟΧΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ... ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!

Και στην Ιταλία ξεσηκώνονται για τα φάρμακα-δολοφόνους!

Ούτε οι Ιταλοί θέλουν τα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου με τις επικίνδυνες παρενέργειες, που προσπαθεί να μας «ταΐσει» η Μέρκελ. Σάλος έχει ξεσπάσει και στην...
...γειτονική Ιταλία με τα επικίνδυνα γενόσημα, ακατάλληλα για την υγεία των πολιτών.
Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου για την επιληψία δεν είναι κατάλληλα για τους ασθενείς.
«Όταν ένας ασθενής ο οποίος πάσχει από επιληψία χρειαστεί να πάρει ανώνυμο γενόσημο, ίσως αυτό σταθεί καταστροφικό για την υγεία του. Μπορεί να γίνει αλλαγή, όμως θα πρέπει να γίνει εκ νέου αλλαγή της δόσης και φυσικά δοκιμή μήπως υπάρχουν παρενέργειες, όπως συμβαίνει για όλα τα φάρμακα. Σε αυτή την ασθένεια οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και η σταθερότητα είναι το Α και το Ω για έναν ασθενή. Εάν λόγω φαρμάκων διαταραχθεί κάποια από αυτές τις ισορροπίες, ακόμα και στη συγκέντρωση αίματος που επιβάλλουν αυτά τα φάρμακα, που είναι και η μοναδική σιγουριά που έχει ένας ασθενής ώστε να κρατά μακριά μία κρίση, ίσως να είναι καταστροφικό.» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Ο Ιταλικός Οργανισμός φαρμάκων είναι απόλυτος. Τονίζει ότι σε τέτοιες ασθένειες, τα συγκεκριμένα γενόσημα μπορούν να είναι επικίνδυνα για τον ασθενή.
Ο ίδιος σάλος για τα επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα που ξέσπασε στην Ιταλία έχει προκληθεί και στην Γερμανία όπου όπως σας ενημέρωσε χθες το newsbomb.gr η έγκυρη εφημερίδα «Die Welt» παρουσιάζει έρευνα για τα ανώνυμα φάρμακα δραστικής ουσίας που κυκλοφορούν στη γερμανική αγορά, τις παρενέργειες και τους κινδύνους που κρύβουν.
Tα ίδια ακατάλληλα, μη εγκεκριμένα γενόσημα που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου (Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές) θέλει να φέρει και η Μέρκελ στην Ελλάδα. Πρόκειται για σκευάσματα χαμηλής ποιότητας, κατασκευασμένα κάτω από άγνωστες συνθήκες χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους και προδιαγραφές.
Θέλουν να γεμίσουν την Ευρώπη με φάρμακα – δολοφόνους αλλά οι αναπτυγμένες χώρες δε θα το επιτρέψουν!
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου