Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Νικολόπουλος: Μετρημένα τα ψωμιά του Σαμαρά! - Η κυβέρνηση του σύντομα θα καταρρεύσει

Πολιτική

Τι δήλωσε στην εκπομπή "Συνομωσίες" του Απόστολου Βουλδή

09/10/2012 01:03
Νικολόπουλος: Μετρημένα τα ψωμιά του Σαμαρά! - Η κυβέρνηση του σύντομα θα καταρρεύσει Τι δήλωσε στην εκπομπή "Συνομωσίες" του Απόστολου Βουλδή
«Ο Σαμαράς σε τρεις μήνες δεν θα είναι Πρωθυπουργός»! Την πρόβλεψη αυτή έκανε απόψε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Συνομωσίες» του Απόστολου Βουλδή στο Super B. Ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν και κατά συνέπεια η κυβέρνηση του θα καταρρεύσει.
Αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν ανέλαβε Υφυπουργός Εργασίας ο Πρωθυπουργός τον… νουθέτησε να μην φέρνει αντιρρήσεις στην Τρόικα και να λέει ναι σε όλα.

Ο Αχαιός βουλευτής μίλησε ακόμα για την μήνυση που υποβάλει κατά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι στις μυστικές συναντήσεις του Κινήματος «Αναγέννηση» που δημιούργησε, με σκοπό να μετεξελιχθεί σε επίσημη συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας, μετέχουν εν ενεργεία βουλευτές αλλά και Υπουργοί της κυβέρνησης, χωρίς ν’ αναφέρει ονόματα.

ΠΗΓΗ:  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/152870 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου