Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ... MADE KORYDALLOS

Βίκυ Σταμάτη: Η λίμα για τα νύχια και οι αναφορές για κακό service στις φυλακές

«Η Βίκυ Σταμάτη αρνείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή και βρίσκεται σε κατάσταση παράκρουσης» δηλώνουν για τη Βίκυ Σταμάτη όσοι τη γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί της...
Ο δικηγόρος της διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, ανακοινώνοντας με μια λιτή αλλά σκληρή αναφορά την πλήρη διαφωνία του στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, ενώ όσοι τη ζουν από κοντά λένε ότι κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο παράξενης και δύστροπης κρατούμενης. Η μη γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί για την Βίκυ Σταμάτη μία ακόμη αφορμή για να καταθέσει αναφορά σε βάρος των δεσμοφυλάκων της ενώ στη διάρκεια της παραμονής της στις γυναικείες φυλακές, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», έχει καταθέσει τουλάχιστον δέκα αναφορές σε βάρος του προσωπικού παραπονούμενη για το... service. Τρώει πάντοτε από το φαγητό που της πηγαίνει ο αδελφός της και το οποίο διατηρεί επιμελώς σε ατομικές συσκευασίες μέσα στο ψυγείο της.
Η απαίτησή της για προϊόντα περιποίησης συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα παράλογα «θέλω» της Βίκυς Σταμάτη. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στον Κορυδαλλό ζήτησε να της φέρουν την πανάκριβη κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί, λίμα για να περιποιείται τα νύχια της και τσιμπιδάκι για να βγάζει τα φρύδια της.
Πηγή: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου