Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;; ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !!!

ΠΑΤΡΑ: Η μάνα ρίχνει το παιδί με το καρότσι… στις ρόδες αυτοκινήτων
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ
Α
πίστευτο κόλπο από Ρουμάνα ρομά η οποία δεν διστάζει να θέσει σε κίνδυνο το παιδί της προκειμένου να εκβιάσει και να εξασφαλίσει διάφορα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους οδηγούς.
Η Ρουμάνα που σέρνει ένα παιδικό καροτσάκι στο οποίο κάθεται το ηλικίας 2 ετών (περίπου) παιδί της «καραδοκεί» (στην κυριολεξία) στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Κάθεται στην άκρη του δρόμου (κοντά στο πεζοδρόμιο και παρατηρεί τα διερχόμενα αυτοκίνητα). Στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού εκτελούνται έργα, οπότε ούτως ή άλλως η ταχύτητα των αυτοκινήτων είναι μικρή, κάποια δε περιμένουν... αρκετά λεπτά στην ουρά μέχρι να ξεκινήσουν. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται η αλλοδαπή. Μόλις διαπιστώσει πως οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το εγχείρημά της... σπρώχνει το καρότσι προς τα διερχόμενα αυτοκίνητα και αρχίζει και «ουρλιάζει» δήθεν πως ο οδηγός... χτύπησε το καρότσι με το παιδί! Στις κάποιες περιπτώσεις ο οδηγός... τα χάνει, και σε αυτό ευελπιστεί η ίδια ώστε να ζητήσει χρήματα ως αποζημίωση... γι αυτό που υποτίθεται πως έπαθε. Κάποιοι της δίνουν μέχρι και 50 ή 100 ευρώ... για να δώσει τόπο στην οργή, άλλοι όμως που γνωρίζουν ή υποψιάζονται τι συμβαίνει... καλούν την Αστυνομία.
Την περασμένη Παρασκευή άνδρες της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο για να επιληφθούν του συμβάντος και ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο υποτιθέμενος «δράστης») έπεσε από τα σύννεφα όταν τους άκουσε να της λένε: «Είναι η τέταρτη φορά που το κάνεις. Θα βρεις τον μπελά σου».
Σύμφωνα με πληροφορίες την τελευταία μόνο εβδομάδα η Αστυνομία εκλήθη τρεις φορές στην Ηρώων Πολυτεχνείου για να παρέμβει σε αντίστοιχες περιπτώσεις που η Ρουμάνα «έδρασε» με αυτόν τον τρόπο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της και εκβιάζοντας περαστικούς.
Πάντως η Αστυνομία δεν έχει ακόμη «δέσει» την υπόθεση ώστε να μπορεί να προβεί σε σύλληψη. Τα περιστατικά θεωρούνται «τροχαία» (χωρίς τραυματισμό και υλικές ζημιές) και απλά καταγράφονται ως «απλά συμβάντα».

ΠΗΓΗ:   http://www.dete.gr/news.php?article_id=108190 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου