Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

... ΚΙ ΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ... ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !!!

Η αλήθεια και η «αλήθεια»

xristodoulosvartholomaios
Εφημερίδα: ''Το Παρόν''
Ακόμη μία φορά ανέλαβε καθήκοντα… εκπροσώπου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου ηλικιωμένος θεολόγος που έχει βαλθεί να αποκαταστήσει την «αλήθεια» για το παρελθόν, από τη δική του πάντοτε οπτική.
Αρθρογραφεί επίμονα μέσα από γνωστό φιλοπατριαρχικό site, ρίχνοντας τα βέλη του στον Καλαβρύτων και σε όλους όσοι βρίσκονταν στο πλευρό του Χριστόδουλου.
Στο τελευταίο του πόνημα εξηγούσε πόσο τον… λάτρευε ο μακαριστός, ρίχνοντας τις ευθύνες για την ρήξη Αθήνας – Φαναρίου στους συνεργάτες του.
Είναι τέτοια η εμμονή του υπέρ του Φαναρίου (δεν καταλαβαίνουν άραγε πως σας κάνει ζημιά;) που δικαιολογούσε ακόμη και το επιτίμιο που επιβλήθηκε τότε στον μακαριστό Χριστόδουλο, μία μελανή στιγμή για την Εκκλησία -με λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές- που καλό θα ήταν για όλους να ξεχαστεί.
Θα ήταν πολύ ευχάριστο και η στήλη το θέτει δημοσίως ως θερμή παράκληση, ο σεβασμιώτατος Καισαριανής (καθότι ο εν λόγω τον αναφέρει εμμέσως) να γράψει ή να μας πει πως έχουν πραγματικά τα γεγονότα εκείνης της περιόδου και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Ήταν, άλλωστε, από τους πιο στενούς και αγαπητούς συνεργάτες του μακαριστού.
Θα αναμένουμε με αγωνία.
ΠΗΓΗ:   http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/13752-2012-09-16-14-24-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου