Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ : ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ !!!

"Τελευταίο ανάχωμα της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ..."

Την ανησυχία του ότι η χώρα οδηγείται σε ένα μακρόσυρτο δράμα εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ. Όπως είπε, ανησυχεί ότι όχι μόνο δεν θα βγούμε από την κρίση αλλά ότι επιμένουμε στο λάθος. Το κλίμα στην κοινωνία....

αλλάζει ολοένα προς το χειρότερο, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι η κοινωνία πρέπει να αντισταθεί ώστε να μην περάσουν τα μέτρα και να σταματήσουμε τον ολισθηρό δρόμο προς την καταστροφή.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι με τα νέα μέτρα η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει ωστόσο εκτιμά ότι οι κυβερνώντες θα βρουν τη χρυσή τομή με την τρόικα, όπως είναι η επιμήκυνση αλλά συνεχίζοντας να δίνουν «θανατηφόρο φάρμακο» στην ελληνική κοινωνία.

Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για κρίση της Δημοκρατίας, αφού η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να περάσει στη Βουλή αυτά τα μέτρα με ένα μόνο άρθρο.

Αναφερόμενος στις εκλογές του Ιουνίου, υποστήριξε ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία κάτω από την πίεση των απειλών, των τρομοκρατικών διλιμμάτων και την εξαπάτηση να σχηματιστεί μια κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να κερδίσει όσα θέλει ο ελληνικός λαός.

Μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες, εξαντλήσαμε τα ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα της Ελλάδας, πρόσθεσε ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί μεγάλη πλειοψηφία για να κάνει πράξη όσα υπόσχεται.
ΠΗΓΗ:  http://www.trelokouneli.gr/2012/09/blog-post_6455.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου