Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ιός Έμπολα: Το απόλυτο σχέδιο δημιουργίας Βιολογικού Όπλου της Παγκόσμιας Ελίτ (Μέρος Β’)


  Στο τέλος τουΑ’ μέρους αναφερθήκαμε στο εφιαλτικό σενάριο της μετάδοσης του ιού Έμπολα στηνατμόσφαιρα, πιθανότατα μέσω της χρησιμοποίησης μη-επανδρωμένων αεροσκαφών.. 


Ας αναλύσουμε περαιτέρω αυτό το εφιαλτικό σενάριο βλέποντας τους τρόπους με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί «αποτελεσματικότερα» και με το χειρότερο δυστυχώς αντίκτυπο για την ανθρωπότητα.. 

Κατά τη διάρκεια της έντονης φημολογίας σχετικά με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, ο Αξιωματικός  του Στρατού Brian Fahy συμβούλευσε τη κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ότι είναι εφικτό να χρησιμοποιηθούν μη-επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία θα μπορούν να πλοηγούνται με τηλεχειρισμό και να στοχοθετηθούν στον εναέριο χώρο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των Αγώνων. 

Ο Fahy δήλωσε σχετικά: “Ένα Μη-επανδρωμένο Εναέριο Όχημα (UAV) μπορεί να τοποθετηθεί (ακόμη και σε) ένα σακίδιο. Τα συγκεκριμένα οχήματα μπορούν να είναι λειτουργικά σε οποιοδήποτε μέγεθος και μπορούν να μεταφέρουν μία πολύ επικίνδυνη ουσία και να πλοηγούνται με τηλεχειρισμό.”

Για να προετοιμαστούν για αυτή τη πιθανότητα, οι Ελίτ στρατιώτες φόρεσαν βιοχημικά κουστούμια, γάντια και μάσκες κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα μίας απόρρητης ερευνητικής εγκατάστασης στο Porton Down, του Wilshire

Ο Fahy επεξηγεί σχετικά: “Εργαστήκαμε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου σχεδίου κατά μίας πιθανής αεροπειρατείας ενός εμπορικού αεροσκάφους έως και κατά της παρουσίας τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών.”

Έξι εθνικές τοποθεσίες δοκιμών μη-επανδρωμένων αεροσκαφών εγκαθιδρύθηκαν στις Η.Π.Α υπό τις ρυθμίσεις του Νόμου Εξουσιοδότησης Εθνικής Αμύνης (National Defense Authorization Act (NDAA), οι οποίες συμπίπτουν απόλυτα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας ότι μέχρι το 2015 τουλάχιστον 30.000 μη-επανδρωμένα αεροσκάφη θα βρίσκονται στον εναέριο χώρο των Η.Π.Α παρακολουθώντας κάθε Αμερικανό πολίτη στο όνομα της εθνικής ασφάλειας..

Ο Obama υπέγραψε τον  Νόμο FAA τον Φεβρουάριο του 2012, απαιτώντας την ενσωμάτωση της λειτουργίας των μη-επανδρωμένων αεροσκαφών στον Εθνικό Εναέριο Χώρο έως το 2015..

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας κατέδειξαν και προέβησαν σε επίδειξη  προς το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να χακαριστούν τα μη-επανδρωμένα αεροσκάφη μέσω των συστημάτων πλοήγησής τους.

Μέσω της αποστολής ενός ψευδού σήματος GPS (Global Positioning System) τα μη-επανδρωμένα αεροσκάφη «ξεγελάστηκαν» και άλλαξαν τροχιά..

Για να μολυνθεί με ένα βιολογικό όπλο όπως ο ιός Έμπολα ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων (π.χ ο πληθυσμός μίας μεγάλης πόλης) τα μη-επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη πραγματοποίηση αεροψεκασμών με μεγάλη ευκολία..

Δοθείσης της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πληγέντων πόλεων θα βίωνε σχεδόν άμεσα μία δραματική μείωση. Στη πραγματικότητα, χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα προτού οι αξιωματούχοι αντιδράσουν σε πανδημία αυτού του τύπου και μέχρι εκείνη την ώρα χιλιάδες άνθρωποι θα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό Έμπολα..

Η αποτελεσματικότηα του δείκτη θνησιμότητας του ιού Έμπολα τον καθιστά το «τέλειο» βιολογικό όπλο.. Αν συνδυάσουμε αυτό το δεδομένο με τη πρόσφατη χρησιμοποίηση των μη-επανδρωμένων αεροσκαφών στις πόλεις των Η.Π.Α έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον φονικότερο δυνατό συνδυασμό που θα φέρει πιο κοντά την υλοποίηση του στόχου των παγκοσμιοποιητών για τον αποπληθυσμό της γής κατά 90%...

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου