Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΩΣΤΕ, ΟΛΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!!

ΤΕΤΆΡΤΗ, 26 ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ 2012 23:22
OIKOS_610_355
Αναμφισβήτητα ο πιο cult σπόνσορας στον ελληνικό αθλητισμό. Μετά την ομάδα από τον Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στην φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει καθώς επέλεξε για χορηγό έναν... οίκο ανοχής.

Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη Λάρισα, καθώς η διοίκηση του σωματείου έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον οίκο ανοχής "Σούλα"  τον οποίο και διαφημίζει στη φανέλα του όπως βλέπετε και στην  φωτογραφία στη κορυφή. Είναι πρόσφατη άλλωστε η τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Μπατζιόλα, ο οποίος δήλωσε: "Aκόμα δεν έχετε δει τίποτα. Μέσα στη χρονιά είναι τα ωραία". Στη φανέλα πάντως ο οίκος ανοχής βαπτίστηκε "οίκος εποχής" (!) προφανώς για νομικούς λόγους

tzulia
Όπως διαβάζουμε στο thessalianews.gr ο "οίκος ανοχής Σούλα" εγκαινιάστηκε από την.... Τζούλια Αλεξανδράτου. Η ιδιοκτήτριά του η κυρία Σούλα, όπως την αποκαλούν, έχει προχωρήσει και κατά το παρελθόν σε άλλου είδους κινήσεις - διαφημίσεις των παροχών του οίκου της,  αλλά δείχνει πλέον να μπαίνει για τα καλά και στο χώρο του ποδοσφαίρου.
2012-09-27 01:19:42
 
Φωτογραφία για Διαβάστε τι δήλωσε πρόεδρος της ομάδας που έβαλε για σπόνσορα οίκο ανοχής..Μόλις το έμαθαν οι παίκτες,ζήτησαν να μάθουν ποιο θα είναι το πριμ για τις νίκες!!!!
Οι δηλώσεις του προέδρου του Βουκεφάλα Λάρισας Γιάννη Μπατζιόλα. Της ομάδας που στις φανέλες της θα κοσμεί για φέτος η διαφήμιση του οίκου ανοχής Σούλα.

 Ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι ποδοσφαιριστές του ρωτήσουν ποιο θα είναι το πριμ μετά τις νίκες.

Αναλυτικά ανέφερε:

 «Η πρόταση που έγινε ήταν για οικονομικούς λόγους. Γνωρίζετε ότι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν έσοδα και μας έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη.

Από την στιγμή που μας έγινε η πρόταση δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Φυσικά πήραμε την απόφαση αυτή σκεπτόμενοι ότι θα γίνει και ντόρος, και ίσως να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον και άλλων επιχειρήσεων.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για μια νομιμότατη επιχείρηση που κόστισε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Απλώς η επιχειρηματίας έχει καταλάβει τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί ντόρος. 


Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι ρομαντικοί που ματώνουν ακόμη οικονομικά για να συντηρούν τα σωματεία».

 Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εξεύρεση εσόδων για την ομάδα:

 «Η ομάδα είναι στη Λάρισα. Μια μεγάλη πόλη, αλλά με πολλές ομάδες. Τα έσοδα μέχρι τώρα ήταν χορηγίες και κάποια εισιτήρια από τα παιχνίδια. Τώρα τα τελευταία 2-3 χρόνια οι χορηγίες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Προσωπικά θυσίασα την επιχείρηση μου για να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο». Για τις αντιδράσεις των παικτών της ομάδας όταν έμαθαν ποιος θα είναι ο χορηγός: «Ακολούθησαν πολλά γέλια. Το πρώτο που ζήτησαν οι παίκτες ήταν να τους διευκρινίσω ποιο θα είναι το πριμ της νέας σεζόν αλλά και τα μπόνους σε περίπτωση νικών»!.....--> -->
Eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου