Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΖΩΑ ... ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ !!!

6 χρόνια στον τάφο του αφεντικού του‏!

Απίστευτη ιστορία αφοσίωσης, πιστος σκύλος μένει στον τάφο του αφεντικού του τα τελευταία έξι χρόνια. Από τότε που το αφεντικό του πέθανε, εδώ και έξι χρόνια, ο πιστός σκύλος του παραμένει δίπλα στον τάφο του, στην πόλη... 
...Villa Carlos Paz, στην κεντρική Αργεντινή. Ο «Capitan», έφυγε σύμφωνα με την Daily Mail από σπίτι τη στιγμή που οι συγγενείς του ιδιοκτήτη του επέστρεφαν από την κηδεία και από τότε δεν έχει επιστρέψει.
Η χήρα του αφεντικού δήλωσε σε εφημερίδα της Αργεντινής, ότι έψαξαν για το σκύλο, χωρίς αποτέλεσμα και νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί. Όμως την επόμενη Κυριακή που πήγαν στο νεκροταφείο, τον είδαν δίπλα στον τάφο. «Μας αναγνώρισε και ήρθε κοντά μας, βγάζοντας κραυγές σα να θρηνούσε. Μας ακολούθησε μετά μέχρι το σπίτι, πέρασε λίγο χρόνο μαζί μας, αλλά μόλις άρχισε να σουρουπώνει, γύρισε και πάλι στο νεκροταφείο».
«Εμείς δεν τον είχαμε πάει ποτέ στο νεκροταφείο και είναι μυστήριο πώς κατάφερε να βρει τον τάφο», είπε η κ. Γκουσμάν. Ο γιός του αφεντικού είχε προσπαθήσει να φέρει πίσω στο σπίτι τον «Καπιτάν», όμως εκείνος πάντα έτρεχε πίσω στο αφεντικό του.
Ο διευθυντής του νεκροταφείου δήλωσε στην εφημερίδα ότι θυμάται την ημέρα που είδε για πρώτη φορά το σκυλί: «Τον είδα να περιφέρεται γύρω από το νεκροταφείο, μέχρι που βρήκε τελικά τον τάφο του αφεντικού του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει μερικές βόλτες στο νεκροταφείο αλλά επιστρέφει και πάλι πίσω στον τάφο. Ακριβώς στις 6 το απόγευμα ξαπλώνει πάνω στον τάφο και μένει εκεί όλη τη νύχτα».
Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου