Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ !!! ΔΕΙΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΔΕΙΡΑΤΕ, ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

''Δεν δείραμε το γιατρό που χρηματίστηκε - Ήμουν παρών στα γεγονότα''!

Ο αναπληρωτής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αχαΐας Ανδρέας Νικολακόπουλος με επιστολή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", υποστηρίζει ότι συνέβη το περιστατικό χρηματισμού γιατρού, αλλά δεν επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό. Στην επιστολή του... 
...αναφέρεται σε καταστάσεις που υπάρχουν στον δημόσιο τομέα και γνωρίζουν οι πολίτες ενώ καλεί το κράτος να διορθώσει τις υπηρεσίες του ώστε ο πολίτης να μην αισθάνεται αδύναμος και να αναγκάζεται να προσφεύγει στη Χρυσή Αυγή για να βρει το δίκιο του.
Ο  κ. Νικολακόπουλος στην επιστολή του, όπως αναφέρει η εφημερίδα, υποστηρίζει ότι χειρουργός του ΠΓΝΠ ζήτησε φακελάκι από ασθενή,ύψους 3.500 ευρώ και πως το ζήτημα έχει απασχολήσει τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας. Όπως αναφέρει, ο καρκινοπαθής ασθενής μετά από μερικές εβδομάδες πέθανε. O ίδιος αναφέρει ότι ήταν παρών όταν συγγενικό πρόσωπο του θανόντος συνάντησε τον γιατρό για να του ζητήσει πίσω τα χρήματα.
"Ήμουν παρών στα διαδραματισθέντα στο νοσοκομείο του Ρίου με τον εν λόγω χειρουργό. Το συμβάν έγινε στις 28 Ιουλίου, όπου η καταγγέλλουσα ήθελε να υπάρχει άνθρωπος της Χρυσής Αυγής δίπλα της. Λόγω και της γνωριμίας μας ήθελε να είμαι εγώ παρών...
Κατόπιν της συνομιλίας που έγινε, παρουσία και ενός άλλου γιατρού, της συνέστησα κατά την έξοδό μας να απευθυνθεί στον Ιατρικό Σύλλογο, εξιστορώντας από την αρχή την υπόθεση και να περιμένει απάντηση. Ουδέν άλλο συνέβη και είναι στη διάθεση οποιασδήποτε έρευνας διενεργηθεί. Για τα περί "ξυλοδαρμού" μπορούν οι αρμόδιοι να απευθυνθούν στον εν λόγω χειρουργό, στον δημοσιογράφο που το δημοσίευσε ή και στον Ιατρικό Σύλλογο, όπου έγινε η καταγγελία".
Στη συνέχεια αναφέρεται στο γεγονός που είχε αποκαλύψει το thebest.gr ότι διευθυντής δημοτικού σχολείου ζήτησε τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής, επειδή ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί αίθουσα για να μη στοιβάζονται οι μαθητές ενώ υποστηρίζει ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που η Χρυσή Αυγή καλείται για να επιλύσει διαφορές πολιτών σε διάφορους τομείς.
"Πατέρας απευθύνθηκε τηλεφωνικά σε πολυεθνική εταιρεία προσποιούμενος ότι είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής με σκοπό να ματαιώσει απολύσεις σε συγκεκριμένο πολυκατάστημα, όπου επίκειτο μεταξύ άλλων να απολυθεί αι η κόρη του. Ευτυχώς οι απολύσεις δεν πραγματοποιήθηκαν".
Λεέι ακόμα ότι "πολίτες παίρνουν τηλέφωνο σε δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας ότι θα στείλουν τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να επιταχύνουν την επίσπευση της διαδικασίας για τη λήψη κάποιοι εγγράφου ή τη διεκπεραίωση κάποιας συναλλαγής".
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου