Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η κακοκαιρία χτυπά τη χώρα - Πλημμύρες στην Πάτρα και κατολισθήσεις στη Στερεά Ελλάδα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η βροχή που πέφτει αδιάκοπα στην Πάτρα και με μεγάλη ένταση από τις 15:00 μετά το μεσημέρι...
...Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για να τραβήξει τα νερά από την οδό Ακρωτηρίου. Σπίτια έχουν πλημμυρίσει στο Ψαροφάι, στο τρίγωνο Ακρωτηρίου - Κλητεμνήστρας και Αίοντος!
Στους 50 πόντους έχει φτάσει το νερό στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στα Δεμένικα στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.
Νερά έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε καταστήματα της περιοχής...
Τα νερά εγκλώβισαν οδηγό στο αυτοκίνητό του!
Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, ένας 60χρονος άνδρας που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στον παράδρομο της Περιμετρικής, στο ύψος των πρώην επιχειρήσεων Καμπέρου στην περιοχή της Οβρυάς, 
εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό, όταν τα ορμητικά νερά σχεδόν κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου του και δεν μπορούσε να βγει από αυτό!
Σύμφωνα με το PatrasTimes, ενημερώθηκαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών οι οποίοι χρειάστηκε να στήσουν επιχείρηση απεγκλωβισμού του συγκεκριμένου οδηγού .
"Άνοιξαν" οι ουρανοί στη Στερεά Ελλάδα 
Η απότομη αλλαγή του καιρού επηρέασε πιο νωρίς απ΄ ότι αρχικά αναμενόταν τη Φθιώτιδα και όλη τη Στερεά Ελλάδα.
Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport από το πρωί στις περισσότερες περιοχές βρέχει ενώ το απόγευμα έπεσε καταιγίδα στη Λαμία.
Ένα αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου και την άλλο ένα, στο 9ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.
Σε πολλά σημεία όμως οι δρόμοι "κρατούν" νερά και μετατρέπονται σε θανάσιμες παγίδες, γι΄αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου