Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ", ΤΟ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ" ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ;;;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

E-mail Εκτύπωση PDF
15 Συνεχίζετε το πάρτυ διαφθοράς και κουμπαριάς στον πολιτικό κόσμο οι οποίοι παριστάνουν οτι δεν έχει συμβεί τίποτα σε αυτό τον τόπο. Ο Β. Πολύδωρας αν και Πρόεδρος της Βουλής μόλις για μία ημέρα, δεν έχασε την ευκαιρία να "τακτοποιήσει" άλλη μια απο τις κόρες του.

Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή στο δικό του, διόρισε μία από τις κόρες του ο Βύρων Πολύδωρας, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, με αριθμό 344, 23/7/2012.

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Πολύδωρας εξελέγη πρόεδρος της Βουλής για μία ημέρα, μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης Μαΐου και 17ης Ιουνίου.

Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, η Βουλή συνεκλήθη κανονικά και εξέλεξε πρόεδρο. Την επομένη η Βουλή διαλύθηκε εκ νέου, καθώς προκηρύχθηκαν νέες εκλογές.

Πριν την εκλογή νέου προέδρου της Βουλής, ο Β.Πολύδωρας είχε προλάβει να κάνει και τη συμφωνία με τους υπαλλήλους του κοινοβουλίου που ζητούσαν δύο εκλογικές αποζημιώσεις, συνολικού ύψους 4.000 ευρώ. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής διαπραγματεύτηκε με τους υπαλλήλους και τελικά όρισε το ύψος της αποζημίωσης στα 1.000 ευρώ.

Τέλος ας μην ξεχνάμε οτι ο Β. Πολύδωρας είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή.
ΠΗΓΗ:    http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8768:pagkomio-rekor&catid=284:politika&Itemid=780 

1 σχόλιο:

  1. Τι μας διδάσκει η παραπάνω ανάρτηση;
    1) Τα κορόιδα ψηφίζουν για να διορίζονται τα παιδιά των πολιτικών στα γραφεία τους
    2) Το δικό σου παιδί, που είναι αναπληρωτής δάσκαλος για παράδειγμα, για να ζήσει πρέπει να πάει από την Πάτρα στη Δράμα ενώ του Προέδρου της «Δημοκρατίας», που μπορεί να έχει βγάλει ένα ΤΕΙ Λογιστικής, διορίζεται από τον πατέρα του στο γραφείο του
    3) Όσο πιο πολύ τους κρατάμε στην Ελλάδα τόσο χειρότερα θα κάνουν

    ΥΓ1: Κανένα γιο δεν έχει να διορίσει; Μόνο κόρες;
    ΥΓ2: Άλλο λιγότερο κακό, άλλο όποιον πάρει ο Χάρος κύριοι ψηφοφόροι της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή