Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΝΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ" !!!

Διέρρηξαν το γραφείο του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου - ΦΩΤΟ

Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αχαίας βρίσκεται στον πρώτο όροφο κτιρίου, στην οδό Μιαούλη, στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του κυρίου Νικολόπουλου, ο ίδιος βρισκόταν στο χώρο μέχρι τις 16:00 το απόγευμα και λίγο μετά τις 18:00 που επέστρεψαν στο γραφείο,
είδαν την είσοδο παραβιασμένη και τα συρτάρια του γραφείου άνω – κάτω.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για να συλλέξουν οποιαδήποτε ίχνη και αποτυπώματα έτσι ώστε αν μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες.
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Σύμφωνα με το PatrasTimes, από τον πρώτο έλεγχο δε φαίνεται να λείπει κάτι από το γραφείο ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών που ασχολήθηκαν με το συμβάν, εικάζουν ότι οι δράστες μπορεί να μπήκαν στο γραφείο, είτε για να βρουν κάποια έγγραφα, είτε για να τοποθετήσουν "κοριούς", είτε για να στείλουν μηνύματα εκφοβισμού. 

Ο ίδιος ο κύριος Νικολόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με ένα παρόμοιο περιστατικό. Καθώς, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να μην έχει αφαιρεθεί κάτι από τον χώρο, διατηρώ και εγώ ερωτηματικά για το κίνητρο των δραστών και δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω αν πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου που ενδεχομένως πίστευαν ότι μπορούν να βρουν χρήματα ή κάποιο άλλο πολύτιμο αντικείμενο ή για άτομα, που ενδεχομένως πίστευαν ότι μπορούσαν να βρουν κάτι άλλο, όπως έγγραφα, κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω τίποτα να κρύψω και τίποτα να φοβηθώ, οπότε σε αυτή την δεύτερη περίπτωση, οι δράστες μάλλον έφυγαν απογοητευμένοι..."

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Ο κύριος Νικολόπουλος είπε ακόμα, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες τους, έχουν δεχθεί απειλές κατά διαστήματα από άγνωστα πρόσωπα και ότι έχουν ενημερωθεί τόσο οι αστυνομικές αρχές, όσο και οι αρμόδιοι Υπουργοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου