Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το National Geographic υμνεί την Ελλάδα

Δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες από το φακό του διάσημου περιοδικού.

Ένα αφιέρωμα στην Ελλάδα γεμάτο χρώματα και πολιτισμό. (Pics)

Οι επιθέσεις που δέχεται η Ελλάδα αυξάνονται, τα δημοσιεύματα που τη θέλουν εκτός Ευρωζώνης διαδέχονται το ένα το άλλο και οι ''πρόβες'' για επιστροφή στη δραχμή είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Σε αντίθεση λοιπόν με αυτή την πραγματικότητα, το National Geographic δημοσιεύει φωτογραφίες της Ελλάδας, επισημαίνοντας έτσι και τη θετική πλευρά της χώρας.

Η ιστοσελίδα του διάσημου περιοδικού ανά τον κόσμο γέμισε με ελληνικό φως και ελληνικά χρώματα. Το φωτογραφικό άλμπουμ, αφιερωμένο στη χώρα μας, προβάλει καταπληκτικές εικόνες της άλλης Ελλάδας, της όμορφης Ελλάδας των νησιών και της Ελλάδας του αξεπέραστου πολιτισμού.
Οι φωτογραφίες μαγεύουν, εντυπωσιάζουν και ταξιδεύουν τους χρήστες, δίνοντας μία μικρή γεύση από τις ομορφιές του τόπου. Πρόκειται για την καλύτερη διαφήμιση της χώρας, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη δύσκολη χρονική στιγμή.

Παρθενώνας, Ηρώδειο, Σαντορίνη και Μετέωρα είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που δείχνουν την άλλη όψη του ελληνικού νομίσματος, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως ο πολιτισμός, η θάλασσα και ο ήλιος του τόπου δεν αλλοιώνονται παρά τα οικονομικά προβλήματα.





news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου