Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ !!!

Το ΠΑΣΟΚ δε βλέπει "ντέρμπι" αλλά καθαρή νίκη της ΝΔ - Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από την Ιπποκράτους

Πολιτική

Έτσι απαντούν από το πράσινο "στρατόπεδο" τις διαρροές του "δίπολου"

Το ΠΑΣΟΚ δε βλέπει "ντέρμπι" αλλά καθαρή νίκη της ΝΔ - Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από την Ιπποκράτους  Έτσι απαντούν από το πράσινο "στρατόπεδο" τις διαρροές του "δίπολου"
«Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές, η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά» διαμηνύει η Ιπποκράτους σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί μέσω «διαρροών» από Συγγρού και Κουμουνδούρου και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Κύκλοι της Ιπποκράτους, ισχυρίζονται ότι η ΝΔ
επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τον φόβο του πολίτη για έξοδο από το ευρώ εφόσον έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεση τους δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο με τη ΝΔ καθαρά μπροστά και το ΠΑΣΟΚ «δεν διαλύεται ούτε φυλλορροεί, αλλά διατηρεί τις δυνάμεις του».
Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να «σπάσει» τον διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος να καταγγέλλει τόσο «την παλαιοδεξιά και ψυχροπολεμική ρητορική του κ. Σαμαρά που μας γυρίζει στο βαθύ παρελθόν της διχαστικής αντιπαράθεσης των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60» όσο και τον «λαϊκισμό, την παροχολογία και την ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα, που εκμεταλλεύεται ψηφοθηρικά την αγανάκτηση και την οργή των πολιτών» όπως δήλωσε.
ΠΗΓΗ:    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130838

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου