Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΤΟ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ" ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ !!!

Ντόρα Μπακογιάννη : Αν ήμουν εγώ εκεί θα τον πλάκωνα

Διαβάστε τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη για τη συνεργασία με τη ΝΔ, τις ερχόμενες εκλογές....

αλλά και την επίθεση Κασιδιάρη σε Ρένα Δούρου και Λιάνα Κανέλλη

Μπακογιάννη στο NEWS 247 απόσπασμα 1 από News247
Λίγες μόλις ημέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, τοNEWS 247 καλύπτει τις πολιτικές εξελίξεις με απώτερο στόχο, την ενημέρωση των ψηφοφόρων για τις θέσεις των κομμάτων.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το NEWS 247 ανοίγει την επικοινωνία, έχοντας απευθύνει πρόσκληση προς όλα τα κόμματα, να συμμετάσχουν σε live συνέντευξη, όπου θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του μέσου και αναγνωστών.
Στο πλαίσιο των Video Live Chat, την Πέμπτη βρέθηκε στο στούντιο του NEWS 247, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.
"Η επίθεση Κασιδιάρη είναι η επιτομή της κατάντιας του πολιτικού συστήματος", είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι "είναι ντροπή για όλους μας". "Ένας άνθρωπος που χειροδικεί δεν μπορεί να είναι συνομιλητής", συμπλήρωσε.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη
Αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή, συνέχισε χαρακτηριστικά. "Οι Χρυσαυγίτες έχουν δικό τους τρόπο να διαφεύγουν δεν είναι η πρώτη φορά. Στην Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό δεν νοούνται αυτά τα πράγματα. Ποιος είσαι εσύ που τολμάς να σηκώσεις χέρι σε μια γυναίκα;".
"Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι μπράβοι και φασιστοειδή. Για να γίνεις φασίστας πρέπει να έχεις πολιτισμικό κενό. Όταν έβλεπα την εικόνα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα τον είχα πλακώσει. Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει", είπε χαρακτηριστικά, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνομιλίας με μέλος της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικό ή δημοσιογραφικό πάνελ.
Απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη για το αν η αστυνομία εμπλέκεται με τη Χρυσή Αυγή, είπε: "Η Ελληνική Αστυνομία είναι το εντεταλμένο όργανο να επιβάλλει την τάξη. Δεν πληρώνουμε τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής να επιβάλλουν την τάξη".
Στη συνέχεια έκανε λόγο για την έξαρση της εγκληματικότητας: "Είδαμε το πρωί τι έγινε και στην Παιανία. Είδαμε το παιδί αυτό το πρωί που είδε να απειλείται η μητέρα του και αντέδρασε και βρίσκεται τώρα σε δύσκολη θέση. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να βρούμε έναν κώδικα συνεννόησης μεταξύ μας ότι έχουμε παραβατικότητα και πρέπει να παταχθεί".
Ακολούθησε ερώτηση αναγνώστη του NEWS 247 για τη συνεργασία με τη ΝΔ μετά τη σχετικά πρόσφατη αποπομπή της.
"Η συνεργασία με τη ΝΔ ήταν μια δύσκολη απόφαση", είπε συμπληρώνοντας ότι "σήμερα απειλείται πραγματικά η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας".
"Αν ισχύσουν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουμε μια περίοδο μεγάλης αναταραχής", κατέληξε σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όχι Νέας Δημοκρατίας.
Τα βέλη της για τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν να κάνουν και με την αντιπαράθεση περί τρομοκρατίας. "Πώς θα πω ότι είναι δημοκράτης ένας άνθρωπος που είναι φονιάς. Για μένα πάσης μορφής βίας είναι καταδικαστέα".
Παρόλα αυτά, δεν απέκλεισε ενδεχόμενα συνεργασίας. "Η οικουμενική κυβέρνηση είναι πάντα μία λύση, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας στη βάση". είπε.
Έκανε λόγο μάλιστα και για το προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του κόμματος της: "Τώρα να βλέπω κροκοδείλια δάκρυα για το ότι το σποτ έχει παιδιά, όταν όλα τα σποτ έχουν παιδιά είναι αστείο. Το διακύβευμα του σποτ είναι υπαρκτό. Η κρίση δεν είναι μόνο δική μας, είναι ευρωπαϊκή. Είμαστε σε ένα σύστημα το οποίο αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν. Το ερώτημα είναι αν η Ευρώπη θα πάει μπροστά ή θα διαλυθεί. Η διαχωριστική γραμμή είναι. Ευρώπη ή περιπέτεια".
Για τον κ. Τζήμερο και κ. Μάνο είπε: "Τζήμερος και Μάνος με απογοήτευσαν. Όταν άκουσα την πρόταση Τζήμερου για τους μετανάστες τρελάθηκα".
Τέλος, για την οικονομική πολιτική και την πάταξη της διαφθοράς, είπε: "Αν εμείς δεν περιορίσουμε τις σπατάλες, τη διαφθορά και δεν προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, δεν θα πετύχουμε τίποτα", ενώ σε ότι αφορά το επίδομα ανεργίας, ανέφερε ότι "θα γίνει με πόρους από το ευρωπαϊκό ταμείο, για να περάσουμε στα δύο χρόνια κάλυψης".
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου