Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΙΣΩΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ... ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

Η ανώτατη ποινή επιβλήθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο για το κινητό μέσα στη φυλακή

Πολιτική

Στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήταν παρών ο 'Ακης ο οποίος παραδέχθηκε το παράπτωμα του

Η ανώτατη ποινή επιβλήθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο για το κινητό μέσα στη φυλακή  Στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήταν παρών ο 'Ακης  ο οποίος παραδέχθηκε το παράπτωμα του
Την ανώτατη πειθαρχική ποινή που προβλέπεται για όσους κρατούμενους «συλλαμβάνονται» να κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου εντός φυλακής, ποινή δηλαδή 100 βαθμών, επέβαλε στον προφυλακισμένο 'Ακη Τσοχατζόπουλο το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.
Οι βαθμοί ποινής λαμβάνονται υπόψη για την αξιολόγηση της συμπεριφοράς του κρατουμένου και ιδίως στις περιπτώσεις της υφ' όρων απόλυσης, της χορήγησης άδειας, του ευεργετικού υπολογισμού ημερών ποινής και άλλων ευεργετικών μέτρων.
Στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήταν παρών ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος ο οποίος παραδέχθηκε το παράπτωμα του.
Την ίδια ώρα, η κόρη του, Αρετή, προσέφυγε κατά της προφυλάκισή της ζητώντας την ακύρωση της προδικασίας και την κήρυξη, ως απαράδεκτης, της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε εναντίον της, βάσει της οποίας και προφυλακίστηκε. Η προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση, δια του συνηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, υποστηρίζει ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, παρέκαμψε τον Οικονομικό Εισαγγελέα, που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα επί οικονομικών και φορολογικών εγκλημάτων.
Η κ. Τσοχατζοπούλου επισημαίνει στους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ότι η μη ενημέρωση του αρμόδιου για φορολογικά και οικονομικά εγκλήματα Εισαγγελέα Εφετών από τη διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών, καθιστά άκυρη την προδικασία. Η προσφυγή της κ. Τσοχατζοπούλου θα κριθεί από το Συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.
Προθεσμία, εξάλλου, για να απολογηθεί μετά τις εκλογές ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης, Γαβριήλ Μαλλή, ο Κύπριος δικηγόρος Σπύρος Χατζηνικολάου κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Πηγή: naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΗΓΗ:   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/129981

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου