Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ... ΜΙΣΗΤΗ !!! ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ !!!


Μόντι προς Μέρκελ: "Θα συμφωνήσεις με τα ευρωομόλογα ή θα συνεχίσουμε να σου... βάζουμε γκολ;" - Όλο το παρασκήνιο της ολονύχτιας Συνόδου Κορυφής


- Καμία ουσιαστική επίπτωση για την Ελλάδα από τη συμφωνία
- Σκληρό μπρα ντε φερ Ιταλίας-Ισπανίας με την Άνγκελα Μέρκελ
- Ζήτησαν ουσιαστικές λύσεις για να μη δανείζονται με τοκογλυφικά επιτόκια
- Συμφώνησαν τελικά να υπογράψουν άμεσα το σύμφωνο ανάπτυξης των 120 δισ. ευρώ
- Όποιος θέλει να επωφεληθεί από τη συμφωνία πρέπει να υπογράψει Μνημόνιο
- Εντάσεις και φωνές μεταξύ των 17, παραδέχτηκε ο Μόντι
- Εκτοξεύει το ευρώ η συμφωνία των Βρυξελλών
- Μετατίθενται για τον Οκτώβριο οι αποφάσεις για την τραπεζική ενοποίηση

Δεν είναι μόνο οι δυο χώρες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Είναι (κυρίως) οι δυο χώρες που φαίνεται πως είναι αποφασισμένες να βάλουν τέλος στην κυριαρχία της Άνγκελα Μέρκελ. Το είχαν πει πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, το έκαναν και πράξη στην ολονύχτια συνεδρίαση των 17 κρατών μελών της ευρωζώνης.

Μπορεί η Άγνκελα Μέρκελ να μην είδε, όπως ήθελε, τον ημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία, αλλά ο Μάριο Μόντι φρόντισε να της μιλήσει με ποδοσφαιρικούς όρους! «Θα συμφωνήσεις με τα ευρωομόλογα ή θα συνεχίσουμε να σου βάζουμε γκολ;» είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός στη Γερμανίδα καγκελάριο σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Reuters. Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται μεταξύ σοβαρού κι αστείου άλλωστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Δε νικάει πάντα η επίθεση. Ειδικά αν έχεις καλή άμυνα να σε υπερασπίζεται. Εμείς οι Έλληνες το ξεχάσαμε αυτό. Και δε μιλώ για το ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή