Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ... ΟΛΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ;;; ΖΗΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ;;;

Πάτρα: ΟΝΝΕΔιτης καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από ΟΝΝΕΔίτες!

Πολιτική

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα είχαν πολιτικές διαφορές

10/06/2012 12:34
Πάτρα: ΟΝΝΕΔιτης καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από ΟΝΝΕΔίτες! Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα είχαν πολιτικές διαφορές
Θύμα ξυλοδαρμού από δυο στελέχη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας καταγγέλλει ότι έπεσε ο Βασίλης Γκανάτσιος, επίσης ΟΝΝΕΔιτης, το βράδυ της Παρασκευής έξω από μαγαζί  στο Ρίο. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ένα μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ
μαζί με τον αδερφό του μέχρι πρόσφατα υπεύθυνου πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της πόλης μας, προπηλάκισαν και ξυλοκόπησαν ΟΝΝΕΔΙΤΗ την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο του και μπροστά στα μάτια της φίλης του καθώς και των περαστικών.
Ο καταγγέλλων μιλώντας στο thebest.gr, δήλωσε πως μετά την επίθεση που δέχθηκε κατέφυγε στις Αστυνομικές αρχές και κατέθεσε μήνυση εναντίων των δραστών, οι οποίοι αναζητούνται από τις αρχές καθώς διατάχτηκε αυτόφωρος διαδικασία.
Οι δυο που του επιτέθηκαν, όπως είπε ο κ. Γκανάτσιος, του είναι γνωστοί και μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, τον είχαν ενοχλήσει και κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην Αστυνομία.
Ο καταγγέλλων θεωρεί ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται πολιτικά κίνητρα, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, o ίδιος ανήκει στους «Σαμαρικούς», ενώ οι δυο που καταγγέλλονται στους «Ντορικούς».
ΠΗΓΗ:  thebest.gr,  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου