Παρασκευή 11 Μαΐου 2012


Zinas Mykonos Villas: Πολυτέλεια στα άκρα...

Zinas Mykonos Villas: Πολυτελεια στα ακρα...
Εάν ο παράδεισος είναι κρυμμένος κάπου στην καρδιά της Μυκόνου , τότε να είστε σίγουροι ότι τον ανακαλύψαμε! Βρίσκεται στη γραφική περιοχή του Κάστρου, εκεί που το Zinas Mykonos Villas αγκαλιάζει κάθε ταξιδιώτη με υψηλές απαιτήσεις!

Ένα σύμπλεγμα από πολυτελείς βίλλες που θα γίνουν καταφύγιο για ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν προσωπικές στιγμές σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, να γευτούν τις μυρωδιές του ελληνικού κυκλαδίτικου αέρα και να απομονωθούν στην πραγματκότητα... εξασφαλίζει ΜΟΝΟ το Zinas Mykonos Villas!
Οι εικόνες αγγίζουν την τελειότητα, η ιδιωτικότητα απογειώνει τις στιγμές χαλάρωσης μπροστά στην απέραντη θέα των σμαραγδένιων νερών και οι πλουσιοπάροχες ανέσεις είναι εδώ για εσάς που αναζητάτε την απόλαυση δίχως όρια!
Κάθε βίλλα, εξοπλισμένη με πισίνα, χειροποίητα έπιπλα που διακρίνονται για την αισθητική τους και κουκλίστικα διακοσμητικά, προσεκτικά επιλεγμένα από το διάσημο σχεδιαστή Πάνο Ζήνα, δημιουργούν ένα πανέμορφο περιβάλλον για διαμονή σε άλλη διάσταση...
Μη διστάσετε να βυθιστείτε στη θέα του ηλιοβασιλέματος κάνοντας Jacuzzi και ζήστε το παραμύθι ενός δείπνου υπό το φώς των κεριών, κάτω από τον ουρανό και τα αστέρια!








 ΠΗΓΗ:    http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=7848

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου